Στη φετινή ετήσια εκδήλωση του LA Pride in the Park θα εμφανιστούν οι Mariah Carey και Megan Thee Stallion, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι καλλιτέχνες.

Αυτή η διήμερη, μουσική εκδήλωση Pride στο Λος Άντζελες θα ξεκινήσει με μια performance από τους Thee Stallion την Παρασκευή, 9 Ιουνίου. Η Carey θα εμφανιστεί το Σάββατο 10 Ιουνίου. Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο  Ιστορικό Πάρκο που Los Angeles State.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA Pride (@lapride)

 Το επίσημο θέμα για το φετινό LA Pride είναι “All Out With Pride”, με στόχο να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και την ανθεκτικότητα στη LGBTQ+ κοινότητα.

Η Carey έγραψε σε δήλωση:

«Είμαι ενθουσιασμένη και με τιμά να είμαι μέρος του LA Pride 2023. Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα για να γιορτάσω με την LGBTQ+ κοινότητα εδώ στη Νότια Καλιφόρνια και σε όλες τις χώρες! Ελάτε να γιορτάσουμε την αγάπη, την ένταξη και την υπερηφάνεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Η Thee Stallion έγραψε:

«Ανυπομονώ να βρεθώ στο LA Pride in the Park και να γιορτάσω την εκπληκτική LGBTQI+ κοινότητα. Αυτή η απίστευτη εκδήλωση υποστηρίζει τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη και την ισότητα, γι’ αυτό είναι τιμή μου να εμφανιστώ και να χαίρομαι με όλα τα καυτά τυπάκια που θα είναι παρόντα».

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του LA Pride, Gerald Garth, πρόσθεσε:

«Η Mariah Carey και η Megan Thee Stallion είναι οι τέλειες καλλιτέχνιδες για το LA Pride in the Park φέτος, καθώς επεκτείνουμε τις εκδηλώσεις σε δύο ημέρες. Αυτές οι ενδυναμωτικές και εμβληματικές γυναίκες είναι βέβαιο ότι θα ανέβουν στη σκηνή για να γιορτάσουν την LGBTQ+ κοινότητα και αναμφίβολα θα κάνουν το φετινό LA Pride in the Park μια αξέχαστη εμπειρία».

Τα ημερήσια εισιτήρια Early bird για το LA Pride 2023 έχουν ήδη εξαντληθεί. Ωστόσο, τα γενικά εισιτήρια μιας ημέρας (69 $) και τα εισιτήρια του Σαββατοκύριακου (119 $), καθώς και εισιτήρια VIP μονής ημέρας (299 $) και VIP σαββατοκύριακου (549 $) εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για αγορά.

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LA Pride 2023, επισκεφτείτε το lapride.org.