Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε στο κανάλι του Fipster στο YouTube, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή με ένα «Θάρρος ή Αλήθεια» βίντεο.

Ο Fipster (Φίλιππου Ιωάννου) τη ρώτησε με νόημα, ποιος είναι ο αγαπημένος της τράπερ/ράπερ, μιας και γνώριζε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, οπότε κι εκείνη απάντησε πως αυτός είναι πράγματι ο αγαπημένος της τράπερ/ράπερ με χιούμορ: «Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Τον γνώρισα κάποια στιγμή και τον συμπάθησα, έχουμε και μία προσωπική σχέση.»

Η συζήτηση προχώρησε γρήγορα αναφορικά με την εμπιστοσύνη και την απιστία, με τη Μαρία Σολωμού να λέει τελικά:

«Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική, αλλά όταν με αφορά ένας άνθρωπος πάρα πολύ δεν θα κοιτάξω κάπου αλλού», ενώ για το αν πιστεύει στη μονογαμία η απάντησή της είναι ρητή:

«Όχι. Δεν την πιστεύω τη μονογαμία. Δηλαδή, υπάρχει ένα ποσοστό… ένας στους δέκα. Το «δεν σημαίνει τίποτα», ισχύει και για μένα. Δεν είμαι από τις γυναίκες, που θα πάω με έναν άνδρα, επειδή έχω πέσει κάτω ξερή μόνο. Είμαι από τις γυναίκες, που μπορεί να πάω με έναν άνδρα, επειδή θέλω να κάνω σεξ, και να μην σημαίνει πραγματικά τίποτα. Κι επειδή ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα, το καταλαβαίνω και στον άνδρα. Επίσης όμως, ξέρω και το συναίσθημα – μπορεί να πάω τυχαία και να ερωτευτώ. Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και θα είναι βλάκας.»

Δείτε την: