Το Lonesome, ένα νέο γκέι δράμα από τον αυστραλιανό σκηνοθέτη Craig Boreham, διερευνά το φύλο και το τραύμα – με τον πιο καυτό τρόπο.

Συναντάμε έναν άνθρωπο, που ονομάζεται Casey (που παίζεται από τον Josh Lavery) ο οποίος τρέχει μακριά από ένα σκάνδαλο, που έγινε σε μία μικρή πόλη, φτάνοντας στο Σίδνεϊ. Ψάχνει για πάρτι και χρησιμοποιεί το Grindr, όπου συναντά τον Tib (Daniel Gabriel).

Αυτό που αρχίζει ως one night stand μετατρέπεται σε … όχι ακριβώς ρομαντική σχέση. Οι δύο προσελκύονται ο ένας από τον άλλο για έναν άψογο λόγο: ο Tib παίρνει τον Casey κάτω από την πτέρυγα του, δίνοντάς του ένα μέρος για να μείνει, με αντάλλαγμα το σεξ. Και οι δύο έχουν σκοτεινό παρελθόν, αλλά διστάζουν να αποκαλυφθούν ο ένας στον άλλο. 

Η ταινία είναι ημι-ρομαντική με την ένταση και τη ζήλια να κρέμονται από μία κλωστή. Δεν είναι μια αναζωογονητική ταινία. Η ιστορία του Casey και του Tib είναι γεμάτη σεξ, θλίψη, καταδίωξη και ένα αινιγματικό τέλος.

Το Lonesome ζητά από το γκέι κοινό κοιτάξει προς τα μέσα, κρατώντας ένα μικροσκόπιο πάνω από τις σεξουαλικές συνήθειες, και τις συνήθειες αυτών των δύο χαρακτήρων, και να αναρωτηθούν “γιατί”. Αλλά, η ταινία τελικά σκοπεύει να διασκεδάσει, να εκπαιδεύσει ή να γοητεύσει…

Το Lonesome είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Παρακολουθήστε το τρέιλερ: