Λοατκιφοβικές δηλώσεις βουλεύτριας της ΝΙΚΗΣ για τη Eurovision

11/07/2024
από
Σε νέο λοατκιφοβικό παραλήρημα προχώρησε βουλεύτρια του ακροδεξιού κόμματος ΝΙΚΗ, επιτιθέμενη αυτήν τη φορά στη Eurovision.

Η Ασπασία Κουρουπάκη, η οποία είναι γνωστή για τις αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ θέσεις της (όπως και τα υπόλοιπα μέλη / βουλευτές του κόμματος) εξέδωσε ανακοίνωση για το χρηματικό ποσό που δόθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Κατά τη διάρκεια του ολιγόλεπτου βίντεο, η ακροδεξιά βουλεύτρια κάνει λόγο για μια «στρατευμένη πολιτική υπέρ της woke ατζέντας», αναφερόμενη στη φετινή Eurovision, ενώ επισημαίνει το ακατάλληλο για την «οικογένεια» περιεχόμενο.

«Υπάρχουν σκηνές που καλλιεργούν ανοιχτά την ομοφυλοφιλική σεξουαλικότητα και τον σατανισμό», λέει συγκεκριμένα, ενώ προσθέτει ότι το κόμμα είχε απευθύνει ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, σχετικά με το αν εφαρμόζεται η σήμανση καταλληλόλητας, κατά τη διάρκεια της προβολής του διαγωνισμού τραγουδιού.

«Είναι αυτές εικόνες που πρέπει να δείχνουμε σε ανήλικα παιδιά;», αναφέρει και αναρωτιέται για το ποιος έχει «τον πρώτο λόγο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών». Για την ίδια και τους λοιπούς ομοτρανσφοβικούς συνεργάτες της φυσικά, η συμπεριληπτική εκπαίδευση είναι μια επίθεση «στις αθώες παιδικές ψυχές», μιας και το κράτος μέσω αυτής «τάσσεται ανοιχτά υπέρ των ΛΟΑΚΤΙ+ αντιλήψεων για την οικογένεια και τα φύλα».

«Όταν επιβάλλεται τόσο απροκάλυπτα και επιθετικά η ομοφυλοφιλία σε ανήλικο κοινό, έχουμε κάθε λόγο να φοβόμαστε. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αντίθετοι στον ροζ ολοκληρωτισμό τους», καταλήγει η Ασπασία Κουρουπάκη.

Η ορατότητα και η ΛΟΑΤΚΙ+ εκπροσώπηση στο μυαλό των ακροδεξιών ισούται με «κατήχηση», «επιβολή», και «σκανδαλισμό της οικογένειας», αναπαράγοντας τη γνωστή αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ ρητορική, σχετικά με την υποτιθέμενη ανάγκη προστασίας των ανήλικων παιδιών από κάποιον ασαφή ορισμένο («κουήρ») εχθρό.

Άραγε, τι είναι αυτό που τόσο φοβάται η ελληνική (και όχι μόνο) Ακροδεξιά; Ή μήπως δεν φοβάται και απλά εργαλειοποιεί τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, παρουσιάζοντας στο κοινό μια αντί-woke ρητορική, γιατί απλά γνωρίζει ότι πουλάει;
Δες και αυτό!