Η Lαvish Care παρουσιάζει τις νέες προσθήκες της στη σειρά προϊόντων μακιγιάζ, τις WONDERLASH, MARVELASH & TRICKYLASH μάσκαρα. Πρόκειται για τρεις (3) νέες μάσκαρα, που χάρη στα περίτεχνα βουρτσάκια τους, χαρίζουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που καθηλώνει.

WONDERLASH Lavish Care

Η ολοκαίνουρια WONDERLASH μάσκαρα της Lαvish Care είναι ο Νο.1 σύμμαχός κάθε ατόμου για 3D βλεφαρίδες. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αιχμαλωτίζει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και χαρίζει πλούσιο όγκο χωρίς να τις βαραίνει. Απλώνεται υπέροχα χωρίς να δημιουργεί κόμπους για να εφαρμόζετε όσες στρώσεις επιθυμείτε.
Λιανική Τιμή Πώλησης: 5 €.

MARVELASH Lavish Care

Η νέα MARVELASH μάσκαρα από την Lαvish Care είναι αυτό που ζητά κάθε άτομο για να αποκτήσει το απόλυτο θεατρικό look. Με ένα πέρασμα, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες διαχωρίζοντάς τες και προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από την ρίζα έως την άκρη.
Λιανική Τιμή Πώλησης: 5,90 €.

TRICKYLASH Lavish Care

Η νέα TRICKYLASH είναι η τρίτη κατά σειρά μάσκαρα της Lαvish Care, η οποία εστιάζει στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων. Το περίτεχνα σχεδιασμένο βουρτσάκι της επιτρέπει τον ακριβή και ομοιόμορφο διαχωρισμό των βλεφαρίδων, εμποδίζοντας τις βλεφαρίδες να κολλήσουν μεταξύ τους. Χαρίζει πλούσιες και εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες, βοηθώντας κάθε άτομο να πετύχει ένα σαγηνευτικό βλέμμα.
Λιανική Τιμή Πώλησης: 5 €.

Lavish Care

Ήρθε η στιγμή να τονίσετε το βλέμμα σας με τα σωστά όπλα του μακιγιάζ!

Τις νέες μάσκαρες της Lαvish Care μπορεί να τις βρει κανείς σε ινστιτούτα αισθητικής αλλά και στο eshop www.lavishcare.eu. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε είτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων, τη σελίδα στο Facebook Lavish Care είτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]lavishcare.eu και στο 2310 466 994.