Το αγαπημένο “after” party, επιστρέφει «γλυκά» για την πρώτη του εμφάνισή το 2013. Εντελώς ανανεωμένο και γεμάτο όρεξη για μουσική και χορό έως το πρωί. Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Fou club η γλυκιά επιστροφή του L8 σε μορφή Lollipop. Αυτή την φορά από νωρίς, που σημαίνει ότι ξεκινάνε στις 23:30 και τελειώνουν ..ποιος ξέρει τι ώρα το πρωί!

Σε σχετική ανακοίνωση που ανάρτησαν οι διοργανωτές του L8 αναφέρουν:

«Η L8 Entertainment Group σας καλωσορίζει και σας περιμένει την Παρασκευή 8/2/2013 στο FOU CLUB ( Κελέου 8,Γκάζι). Μας λείψατε και γι’ αυτό κανονίσαμε μια γλυκιά βραδιά και ελπίζουμε ένα ακόμη πιο γλυκό ξημέρωμα!!!

Το πρόγραμμα του L8- Lollipop θα ανοίξει η Dj DirtyM (Μαρία Καρατζίκου) δίνοντας το γλειφιτζούρι στον Dj al-XXX, που με τη σειρά του θα δώσει την καραμέλα στον Dj Christo και μετά τα ζαχαρωτά θα πηγαινοέρχονται.

Σας περιμένουμε λοιπόν με αγάπη και ελπίζουμε ως το πρωί να έχουμε φάει όλο το ζαχαρωτό σπίτι του FOU!

Υ.Γ. Απαγορεύονται τα αλμυρά..

Fou club: Κελεού 8 , Γκάζι (map)

Fun Page Facebook L8 | Event Facebook L8 Lollipop

πάτα εδώ να δεις το promo Video 

Στην παρέα του L8 θα βρίσκετε από νωρίς και το Ath Checkpoint που είναι ενα κέντρο πρόληψης για τους άνδρες που κάνουν sex με άνδρες. Με ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωσή για safer sex, γρήγορο τεστ για HIV και διασύνδεση με τις μονάδες υγείας σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων.  http://athcheckpoint.gr

Προσοχή: Η υπερβολική κατανάλωση γλυκισμάτων μπορεί να προκαλέσει φθορά στην οδοντοστοιχία, για το λόγο αυτό καλό είναι να  προσέχουμε την ποσότητα που καταναλώνουμε.