Ένα σχολείο στο Κουβέιτ απέβαλε δύο μαθητές μετά από τις επίμονες καταγγελίες από τους γονείς των συμμαθητών τους, ότι τα δύο αγόρια είναι  ομοφυλόφιλοι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα του Κουβέιτ.

 Πρίν τους αποβάλλει, ο διευθυντής του γυμνασίου στην πόλη του Κουβέιτ κάλεσε τους δύο σπουδαστές και τους ζήτησε να ανοίξουν τις σχολικές τους τσάντες. 

«Ήταν μια μεγάλη έκπληξη,» συνεχίζει το δημοσίευμα «Όταν ο διευθυντής έψαξε τις τσάντες τους, βρήκε γυναικεία ενδύματα και σετ μακιγιάζ… και αποφάσισε αμέσως να τους αποβάλει.»

Πηγή : emirates247.com
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]