Κωνσταντίνος Τζούμας προς δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

08/01/2022
από

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» του ΑΝΤ1 βγήκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Τζούμας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του στο Πρωινό ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο, ο ίδιος σήμερα ξέφυγε γι’ ακόμα μία φορά με την προκλητική του στάση απέναντι στη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου.

«Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”.

Διότι αν σας μιλούσα κανονικά, ότι τι σχέση έχουν οι γυναίκες, αν είναι φλύαρες με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, θα έλεγαν ότι εντάξει ήταν μία εκπομπή… Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω. Το ίδιο ισχύει και για τον Εν Λευκώ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπράβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

https://youtu.be/ARRph3z09as
Δες και αυτό!