Ο Jonathan Groff και ο Ben Aldridge μας φέρνουν τον κουήρ τρόμο που θέλουμε να δούμε! Στη νέα ταινία του M. Night Shyamalan, “Knock at the Cabin”, οι δύο ηθοποιοί υποδύονται ένα ζευγάρι παντρεμένων μπαμπάδων, που κάνουν ένα απλό ταξίδι σε ένα καταφύγιο στο δάσος με τη μικρή τους κόρη. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα ξεφεύγουν εντελώς από εκεί και πέρα.

 Η ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ του 2018 “The Cabin at the End of the World” και έχει σενάριο των Shyamalan, Steve Desmond και Michael Sherman. Σκηνοθετεί και ο Shyamalan.

«Ενώ κάνουν διακοπές σε ένα απομακρυσμένο καταφύγιο, ένα νεαρό κορίτσι και οι γονείς της πιάνονται όμηροι από τέσσερις ένοπλους αγνώστους που απαιτούν από την οικογένεια να κάνει μια αδιανόητη επιλογή για να αποτρέψει την αποκάλυψη», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. «Με περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι πιστεύει πριν χαθούν όλα».

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, παρακολουθούμε την ευτυχισμένη οικογένεια να περνάει υπέροχα στη φύση ,μέχρι που εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας (τον οποίο υποδύεται ο Dave Bautista) και αρχίζει να μιλά με την κόρη τους. Σύντομα, εμφανίζονται και οι υπόλοιποι άγνωστοι μέσα από το δάσος, με αρκετούς από αυτούς να είναι ένοπλοι.

«Βλέπετε, οι τέσσερις μας έχουμε μια πολύ σημαντική δουλειά να κάνουμε», λέει ο άντρας. «Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι η πιο σημαντική δουλειά στην ιστορία του κόσμου».

«Μας ενώνει ένα κοινό όραμα που έχει γίνει πλέον εντολή, και που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε», συνεχίζει. «Οι τέσσερις είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε την αποκάλυψη. Η οικογένειά σας έχει επιλεγεί για να πάρει μια φρικτή απόφαση. Αν αποτύχετε να επιλέξετε, ο κόσμος θα τελειώσει».

Η παραπάνω περιγραφή μοιάζει πραγματικά με ταινία του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού, Shyamalan (θυμίζουμε “Έκτη Αίσθηση”, “Οιωνός”, “Σκοτεινό Χωριό”, “Η Επίσκεψη”, “Διχασμένος”, κτλ). Ο Ινδοαμερικανός Shyamalan έχει αποκληθεί “ο επόμενος Σπίλμπεργκ”, οπότε δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο.

Εκτός από τους Groff, Aldridge και Bautista, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn, Rupert Grint και η Kristen Cui.

Δείτε το τρέιλερ: