Η καλλιτεχνική σεζόν του Red Jasper Cabaret Theatre κλείνει για φέτος με 2 live! Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Ευδοκία Ασπρομάλλη θα παρουσιάσει το “Cherries Bloom at Night” και την Κυριακή 5 Ιουνίου οι “The Storyville Ragtimers” θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα σε εμβληματικά κομμάτια από τις ταινίες του Woody Allen.

CHERRIES BLOOM AT NIGHT

Παρασκευή 3 Ιουνίου
Ήχοι και χρώματα που μας ταξιδεύουν σε άλλη μια εποχή, στο Παρίσι, όταν το Moulin Rouge δέσποζε σαν μια πρωτοπορία που εγκαταστάθηκε ως παράδοση, και στη Νέα Υόρκη, όταν όλη η πόλη άκουγε jazz και χόρευε με πάθος στα σοκάκια. Μια εποχή στην οποία η άνοιξη είχε περισσότερη σημασία και οι αισθήσεις ήταν ζωντανές κι έτοιμες να λάβουν και να δώσουν κάθε στιγμή. Τα χρώματα, οι μυρωδιές και οι ήχοι αυτής της εποχής ενώνονται σε αυτή τη sexy cabaret performance, με κεντρικό πρόσωπο την performer, ηθοποιό Ευδοκία Ασπρομάλλη. Τη φωνή και την αύρα της πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο σαξόφωνο. Η performance “Cherries bloom at night” παρουσιάζεται για μία μόνο νύχτα στο ατμοσφαιρικό Red Jasper Cabaret Theatre κι έχει σκοπό να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι αισθήσεων, συνθέσεων κι αντιθέσεων μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, του σκοταδιού και του φωτός, της γλύκας και της σεξουαλικότητας. Μία βραδιά αφιερωμένη στη χαρά της ζωής.

The Stroryville Ragtimers

play Woody Allen music and songs from his movies

Κυριακή 5 Ιουνίου

Οι ταινίες του Woody Allen, το χιούμορ, οι χαρακτήρες και οι ιστορίες των ταινιών αυτών αποτελούν εδώ και χρόνια πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς για τα μέλη των Storyville Ragtimers. To γκρουπ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε εμβληματικά μουσικά κομμάτια από σχεδόν όλη τη φιλμογραφία του Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη. Από το Sleeper μέχρι το Blue
Jasmine και από το Radio Days μέχρι το Midnight in Paris, οι Storyville Ragtimers επιλέγουν κομμάτια των Django Reinhardt, Benny Goodman, Louis Armstrong, Cole Porter, George Gershwin, Sidney Bechet κ.α.The Stroryville Ragtimers:
Γιάννης Καραγιαννάκης – τρομπέτα
Κωστής Βαζούρας – Σαξόφωνο, κλαρινέτο
Μελέτης Πόγκας – κιθάρα, μπάντζο, φωνή
Βασίλης Τζαβάρας – κιθάρα, πιάνο, φωνή
Μάνος Λούτας – κοντραμπάσο


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Red Jasper Cabaret Theatre (Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη)
Ημερομηνίες:
Παρασκευή 3 & Κυριακή 5 Ιουνίου
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr
Τηλέφωνο: 2108822551
Email: [email protected]
Red Jasper on FacebookInstagram

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.