Κέρδισε προσκλήσεις για τη «Η Ζωή μου στη Τέχνη» στο Θέατρο Αργώ

17/11/2014

Η Ζωή μου στη Τέχνη.jpgΤο περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο τη Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή  21-23 Νοεμβρίου στην παράσταση «Η Ζωή μου στη Τέχνη» στο στο Θέατρο Αργώ. Δεκαπέντε τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση, οι προσκλήσεις χωρίζονται σε 5 ανά ημέρα παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Η κωμωδία «Η ζωή μου στην τέχνη» του Άγγλου συγγραφέα Andrew Cowie (Άντριου Κάουι) παρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη της πορεία, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αργώ και θα παίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:15μμ, και Κυριακή στις 6.30μμ. εδώ 

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό 
Κάνε Like στη σελίδα του περιοδικού antivirs

και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού:

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 17 Νοεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 21 Νοεμβρίου 13:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (21/11/14) στις 15:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των δεκαπέντε (150 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Δες και αυτό!