ΟδύσσειαΤο περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο την Δευτέρα 03 Νοεμβρίου στην παράσταση Οδύσσεια   στο Θέατρο OLVIO και ώρα 21:30. Πέντε τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση.

Λίγα λόγια για το έργο

5 ηθοποιοί σε μια πλατφόρμα 1Χ1,60 διηγούνται την πιο πολυταξιδεμένη ιστορία 75 εκατοστά πάνω από τη γη. Οι Patari Project, μετά το 10 cm up, παρουσιάζουν την Οδύσσεια από τις 13 Οκτωβρίου στο Θέατρο Olvio. Ο Οδυσσέας ανεβαίνει στην «πλατφόρμα» τους και το ταξίδι ξεκινά. Διάβασε περισσότερα για τη παράσταση εδώ.

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό 
Κάνε μας Like

και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής:

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα (31/10/14) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 3 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.