Ο Karamo Brown, γνωστός ως ένα από τα μέλη των Fab Five στο Queer Eye του Netflix, ανανέωσε τη δεύτερη σεζόν για το ημερήσιο talk show του, Karamo από το NBCUniversal.

Κατά την ανακοίνωση της ανανέωσης, με NBCUniversal και E! , η εκτελεστική αντιπρόεδρος Tracie Wilson έγραψε σε μια δήλωση:

«Ο Karamo είναι μια χαρισματική τηλεοπτική προσωπικότητα που έχει απήχηση στους τηλεθεατές από την πρώτη σεζόν. Αντλώντας από τη μοναδική του εμπειρία ως λειτουργός κοινωνικής υπηρεσίας, συγγραφέας και πατέρας, φέρνει μια νέα προοπτική με δημιουργικές ιδέες σε κάθε εμφάνιση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε άλλη μια σεζόν στο κοινό».

Ο Karamo είπε: «Ως ανοιχτά ομοφυλόφιλος και Μαύρος, που φιλοξενεί ένα ημερήσιο talk show, αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα, αλλά και για μια κοινότητα που συχνά δεν εκπροσωπείται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karamo (@karamo)

Ο Karamo χρησιμοποιεί την προσωπικότητά του, για να καλλιεργήσει την ανθρώπινη σύνδεση και καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως η απιστία, τα μυστήρια του DNA και η εστίαση στην περίπλοκη οικογενειακή δυναμική και την ανατροφή των παιδιών.

Όσο για το πού επηρεάζει αυτή η ανανέωση τον Karamo όσον αφορά το Queer Eye, είπε στο Variety: “Παρακαλώ, ας υπάρξουν άλλες 40 σεζόν! Μου αρέσει να δουλεύω με αυτά τα τέσσερα Yahoo.”

Και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα φτωχός. Ακριβώς επειδή έχετε μια νέα δουλειά, δεν αφήνετε την παλιά. Δεν ξέρω πόσο πλούσιοι άνθρωποι το κάνουν, αλλά επειδή έχεις μια νέα επιταγή δεν σημαίνει ότι αφήνεις την παλιά επιταγή».

Ευχαρίστησε, επίσης, το Queer Eye που ήταν ένα «πεδίο εκπαίδευσης» για να κάνει αυτό που κάνει τώρα στο talk show του. Ωστόσο, ένα πράγμα που δεν πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές είναι συνεντεύξεις με δεξιούς πολιτικούς.

«Δεν είμαι εξοπλισμένος για να έχω όλα τα δεδομένα, όπως το CNN, όπως ένας Anderson Cooper  που θα το μελετούσε αυτό, [όπως] η Rachel Maddow. Μακάρι ο Jonathan Van Ness να είχε μια μεταμεσονύχτια εκπομπή. Αυτοί σπουδάζουν πολιτική. Εγώ δεν μελετώ την πολιτική, μελετώ τα συναισθήματα. Θα ήταν αδικία εκ μέρους μου να προσπαθήσω να διαφωνήσω με έναν πολιτικό στην εκπομπή μου».