Σε αντιφασιστική, αντεθνικιστική και αντιομοφοβική συγκέντρωση καλεί αυτή την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα (10:30), η τρανσφεμινιστική συνέλευση «Καμία Ανοχή».

Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα, «νιώθουμε την ανάγκη να μην παραχωρήσουμε σπιθαμή στη ρατσιστική, εθνικιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική και μισογυνική επιχειρηματολογία τους και στις κορώνες μίσους. Θα υπερασπιστούμε τις ζωές μας στο δρόμο. Περήφανα».

Υπενθυμίζουμε ότι για την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί (στις 15.00) στο Σύνταγμα ομοφοβική διαμαρτυρία από την Εστία Πατερικών Μελετών.

Ολόκληρο το κάλεσμά από την “Καμία Ανοχή”.

Φασίστες και Παπαδαριό στου Πηγαδιού τον Πάτο Ζήτω το ανώμαλο Προλεταριάτο!

Η τρανσφεμινιστική συνέλευση Καμία Ανοχή καλεί αυτή την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί στο Σύνταγμα σε αντιφασιστική, αντεθνικιστική και αντιομοφοβική συγκέντρωση

Εμείς, οι περήφανες ντροπές του έθνους, τσούλες, τρανς, λεσβίες, γκέι κι αδερφές, εμείς τα ντόπια, τα μεταναστά, με χαρτιά, χωρίς χαρτιά, εμείς που δεν χωρέσαμε ούτε και σε αυτό το νομοσχέδιο, καλούμε σε συγκέντρωση φραγμό απέναντι στον ελληνορθόδοξο φασιστικό εσμό.

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ακούστηκαν πολλές φωνές και σκέψεις, συναισθήματα και κραυγές σχετικά με τον επικείμενο νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τις προεκτάσεις του, για το πώς περιγράφεται η συντροφικότητα και η οικογένεια μέσα από το εθνοπατριαρχικό αφήγημα, για την παιδοθεσία και την παρενθεσία. Θα συνεχίσουμε τις κουβέντες μας και σε επόμενες συνελεύσεις για όλα τα ζητήματα που περιστρέφονται γύρω και ακουμπάνε τα σώματά μας και μας ορίζουν ως πολιτικά υποκείμενα.

Κατεβαίνουμε σε συγκέντρωση αντίστασης στις ομοφοβικές και φασιστικές φωνές που μάχονται υπέρ της λευκής, ελληνικής, ορθόδοξης, ετεροκανονικής οικογένειας και καλούν στο Σύνταγμα την Κυριακή.

Νιώθουμε την ανάγκη να μην παραχωρήσουμε σπιθαμή στη ρατσιστική, εθνικιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική και μισογυνική επιχειρηματολογία τους και στις κορώνες μίσους.Θα υπερασπιστούμε τις ζωές μας στο δρόμο. Περήφανα.

Ραντεβού την Κυριακή 11/2 στο Σύνταγμα στις 10.30,

Η Ελλάδα να πεθάνει
Να ζήσουμε εμείς

Καμία Ανοχή!