Η JoJo Siwa (Joelle Joanie), ηθοποιός, τραγουδίστρια και Youtuber, γνωστή από το Dance Moms, μοιράστηκε την ιστορία του πώς κατάλαβε ότι είναι γκέι με έναν διασκεδαστικό μουσικό τρόπο.

Η ιστορία ανέβηκε σε βίντεο στο TikTok, με το κομμάτι της Nicki “Super Freaky Girl”, όπου η ίδια ραπάρει, και λέει την ιστορία της.

Η Siwa μιλά για τα άτομα που πραγματικά την έβγαλαν από την ντουλάπα της, καθώς και για ένα ραντεβού με ένα αγόρι, που της έκανε πολύ ξεκάθαρα τα συναισθήματά της.

@itsjojosiwa

Enjoy

♬ original sound – JoJo Siwa

«Ένα πράγμα για μένα είναι ότι όταν ήμουν 12 ετών, το άτομο Demi Lovato κυκλοφόρησε το τραγούδι «Cool for the Summer», λέει. «Μου άρεσε πολύ, πολύ, και το άκουγα όλη την ώρα. Δεν ήξερα τι σήμαινε τότε, αλλά τώρα που είμαι πολύ μεγαλύτερη καταλαβαίνω και ξέρω τι σημαίνει».

Το τραγούδι είναι κουήρ, με στίχους που λένε ότι είναι “λίγο περίεργο” και ότι έχει μια “γεύση από κεράσι”. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει αυτήν την επιτυχία του 2015 ακούστε την:

Η Siwa συνεχίζει μιλώντας για την χορεύτρια Jenna Dewan, που έπαιζε στο Lip Sync Battle, που ήταν -επίσης- μια τεράστια στιγμή για την εξέλιξή της. Η Dewan πάλευε ενάντια στον τότε σύζυγό της Channing Tatum, αλλά ήταν το Lip Sync «Pony» που πραγματικά έδωσε ζωή στη νεαρή σταρ.

«Μερικά χρόνια αργότερα, η Jenna Dewan πήγε στο Lip Sync Battle. Το έβλεπα κάθε μέρα», συνεχίζει η Siwa.

Δείτε γιατί:

Τέλος, η Siwa θυμάται το μόνο ραντεβού που είχε με έναν άντρα.

«Μερικά χρόνια αργότερα, ένας άντρας ήταν το πρώτο μου ραντεβού. Ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου και εγώ δεν ήθελα, ποτέ δεν το ήθελα. Αμέσως, κατάλαβα ότι οι άντρες δεν είναι για μένα», λέει στο τέλος.