Η ηθοποιός των “Hunger Games” Jena Malone ανέβασε πρόσφατα μια ανάρτηση στο Instagram της, αναφέροντας ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας της σειράς, “Mockingjay Part II”. Η Malone μοιράστηκε μια φωτογραφία της σε ένα χωράφι κοντά στο Παρίσι το 2015, γράφοντας στη λεζάντα για το ταξίδι της θεραπείας της.

«Αυτή η στιγμή στο Παρίσι ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα, [είχα] έναν άσχημο χωρισμό και επίσης δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από κάποιον με τον οποίο είχα συνεργαστεί», είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jena Malone (@jenamalone)

 Η Malone έπαιξε τη Johanna Mason στο franchise. Συνέχισε να λέει ότι ενώ ήταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της, εξακολουθεί να νιώθει ευγνώμων για το ρόλο της στο “Hunger Games” και τις σχέσεις που έκανε με τους συναδέλφους της. Η Malone σημείωσε, επίσης, ότι εργάζεται για να συνδέσει τα επιτεύγματά της στη σειρά με συναισθήματα χαράς.

«Ήμουν τόσο γεμάτη ευγνωμοσύνη για αυτό το έργο, για τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθα κοντά, και για αυτόν τον καταπληκτικό ρόλο που έπρεπε να παίξω», έγραψε. “Ένας στροβιλιζόμενος συνδυασμός συναισθημάτων, που μόλις τώρα μαθαίνω να τον διαχειρίζομαι. Μακάρι, να μην ήταν συνδεδεμένα όλα αυτά με ένα τόσο τραυματικό γεγονός για μένα, αλλά αυτή είναι η πραγματική αγριότητα της ζωής.”

Η Malone πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο να μιλήσω για το “Hunger Games” και τη Johanna Mason χωρίς να αισθανθώ την οξύτητα αυτής της στιγμής, αλλά είμαι έτοιμη να το ξεπεράσω και να ανακτήσω τη χαρά και το επίτευγμα που ένιωσα».

Αν και η Malone είπε ότι δεν σκοπεύει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη και ότι δεν κινείται νομικά, έγραψε ότι «έχω εργαστεί πολύ σκληρά για να θεραπεύσω και να μάθω μέσω της αποκαταστατικής δικαιοσύνης». Εξήγησε ότι ένα σημαντικό μέρος του θεραπευτικού της ταξιδιού ήταν «να συνάψω ειρήνη με το άτομο που με παραβίασε και να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου».

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς άλλα επιζώντα άτομα σεξουαλικής επίθεσης, γράφοντας: “Πολλή αγάπη σε εσάς, τα επιζώντα εκεί έξω. Η διαδικασία είναι τόσο αργή και μη γραμμική”.