Το 2022, ακροδεξιοί εξτρεμιστές στοχοποίησαν πάνω από 124 drag show, αλλά τώρα η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα  αναλαμβάνει μέτρα. 

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και οι σύμμαχοί της, ενώθηκαν για να εμποδίσουν τους ακροδεξιούς εξτρεμιστές να διακόψουν τις εκδηλώσεις του Drag Story Hour σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ. Χρησιμοποίησαν ομπρέλες στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να εμποδίσουν τους βίαιους διαδηλωτές να εισβάλουν στην εκδήλωση, σχηματίζοντας ένα φυσικό φράγμα για να προστατεύσουν τα παιδιά.

 Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, εκατοντάδες υποστηρίκτριες/κτές και αρκετοί αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Crazy Aunt Helen’s, μια επιχείρηση στην Ουάσιγκτον που ανήκει σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, όπου λάμβανε χώρα ένα brunch του Drag Queen Story Hour. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε διαρρεύσει ότι η ακροδεξιά ομάδα Proud Boys σχεδίαζε επίθεση, αλλά όταν έφτασαν εκεί, συναντήθηκαν με μια αντιδιαμαρτυρία, που οργανώθηκε από την Parasol Patrol.

Η ομάδα σκοπεύει να προστατεύσει τα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ εκδηλώσεις και χρησιμοποιεί ομπρέλες ουράνιου τόξου για να σχηματίσει ένα φυσικό και οπτικό φράγμα μεταξύ αυτών και των ανθρώπων που προκαλούν αναστάτωση. Χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική για να μπλοκάρουν τους Proud Boys στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, διασφαλίζοντας ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να συνεχιστεί, όπως είχε προγραμματιστεί και ότι οι εξτρεμιστές δεν μπορούσαν να παρέμβουν.

Ένα παρόμοιο επεισόδιο συνέβη την επόμενη μέρα, όταν μια άλλη εκδήλωση του Drag Queen Story Hour πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη Olney, 20 μίλια βόρεια της Ουάσιγκτον DC, όπου επίσης έγινε στόχος ακροδεξιών διαδηλωτών. Ένα βίντεο στο Twitter δείχνει τους διαδηλωτές να ουρλιάζουν, ενώ προσπαθούν να σταματήσουν την εκδήλωση, αλλά καταλήγουν να είναι περισσότεροι οι ΛΟΑΤΚΙ+ υποστηρίκτριες/ές και οι ομπρέλες τους.