Καταλαβαίνεις ότι μια ταινία θα είναι συναρπαστική, όταν ακόμη και από το τρέιλερ η αδρεναλίνη σου εκτοξεύεται.

Αυτό συμβαίνει σίγουρα με την επερχόμενη ταινία του Ισραηλινού σκηνοθέτη Nitzan Gilady, “In Bed”, ένα ερωτικό θρίλερ γεμάτο σεξ, μουσική, ουσίες, και κίνδυνο.

Δίκαιη προειδοποίηση, ότι αυτή η ταινία χτυπάει πολλά ταμπού, οπότε δεν είναι για όλους. Το “In Bed” ξεκινάει με μία παρέλαση Pride, όπου οι καλύτεροι φίλοι Guy (Israel Ogalbo) και Joy (Moran Rosenblatt) βρίσκονται εκεί.

Τραγικά, αυτές οι εναρκτήριες στιγμές ευδαιμονίας διακόπτονται από έναν πυροβολισμό. Ο Guy και ο Joy θα τρέξουν στο σπίτι με ασφάλεια, όπου αισθάνονται υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να πανηγυρίζουν — ίσως σε πείσμα της φρίκης, που μόλις έζησαν.

Ο Guy προσκαλεί έναν συνάδελφο, που ονομάζεται Dan (Dean Miroshnikov), για να αράξει και να χαλαρώσει μαζί τους.

Αλλά, καθώς η νύχτα περνάει, η παράνοια αρχίζει να εισχωρεί, ειδικά όταν η ομάδα ακούει ότι ο δράστης είναι ακόμα ελεύθερος. Γνωρίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους στα σπίτια μας και στα κρεβάτια μας;

Σε συνομιλία με το Variety, ο Gilady λέει ότι η ταινία, εν μέρει, έχει σκοπό να προσφέρει μια «ακλόνητη ματιά στον ρόλο που παίζουν τα ψυχαγωγικά ναρκωτικά στην κουλτούρα των γκέι party: Στη δημιουργία οικειότητας, στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στα επικίνδυνα αποτελέσματά της».

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αυτή είναι μια πλευρά της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας, που σπάνια απεικονίζεται στην ψυχαγωγία, γι’ αυτό ξεκίνησε να την εξερευνήσει, χωρίς στίγμα – αντί να εστιάζει σε αυτήν την πλευρά της κουλτούρας μας «με αληθινό τρόπο».

Ο Gilady συνεχίζει: «Όχι με την έννοια του να είσαι ρεαλιστής ή σαν ντοκιμαντέρ, αλλά να απεικονίζει, με ειλικρινή και σπλαχνικό τρόπο, το συναίσθημα του να είσαι φτιαγμένος, να αγγίζεις τη φαντασία, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την απώλεια ελέγχου».

Νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, το “In Bed” έκανε πρεμιέρα στο TLVFest του Ισραήλ, όπου κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την πρωταγωνιστική ερμηνεία του Ogalbo, μία διάκριση καλύτερου soundtrack για τη μουσική της ταινίας από τον παραγωγικό DJ και παραγωγό, Offer Nissim (ο οποίος συγκεκριμένα ήταν ο παραγωγός του “Diva” της Dana International, που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το ’98).

Τώρα, καθώς η ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ισραήλ ,στις 29 Δεκεμβρίου, η M-appeal αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ, που προβάλλει τη μοναδική ενέργεια της ταινίας. Οι λεπτομέρειες της διεθνούς κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά, προς το παρόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser παρακάτω: