Ιερέας αποθεώνει βουλευτή της ΝΔ που δεν ψήφισε την ισότητα στον γάμο

27/02/2024
από
Ενώ η ισότητα στον γάμο είναι πλέον νόμος του κράτους, η εκκλησία συνεχίζει να μας δείχνει το ομοφοβικό της πρόσωπο με κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, ιερέας και πιστοί χειροκροτούν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που καταψήφισε τον νόμο.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, χειροκροτήθηκε μέσα στην εκκλησία από την πλειοψηφία των πιστών, αλλά και από τον ιερέα, ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια για την επιλογή του να μην στηρίξει την ισότητα στον γάμο.

«Δεν ψήφισε», αναφώνησε ο ιερέας, και συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα επιδοκιμασίας τον είπε με στόμφο «άξιος, άξιος και να κρατάει ψηλά την σημαία της Ελλάδος». Στο τέλος, έβγαλε το καπέλο του και αγκάλιασε τον γαλάζιο βουλευτή.

Πέρα από αυτό το γεγονός αποθέωσης του Γιάννη Καλλιάνου, το οποίο θύμισε προεκλογική καμπάνια, άλλο ένα πρόσωπο της εκκλησίας, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ έκανε μια χυδαία ανάρτηση κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη.

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον αρχιμανδρίτη Ηλιουπόλεως και στοχοποίηση του Π. Χρηστίδη

«Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.
Δες και αυτό!