Επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες φαίνεται πως θα κάνει η θρυλική Ζήνα, σύμφωνα με τον παραγωγό και σεναριογράφο της σειράς. Javier Grillo-Marxuach.

Ο ίδιος μάλιστα, σχολιάζοντας τη σχέση της ηρωίδας με τον χαρακτήρα της Γαβριέλλα, δήλωσε:

“Η Ζήνα θα είναι μια πολύ διαφορετική για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να επαναφέρουμε τη Ζήνα εάν δεν εξερευνήσουμε πλήρως την σχέση η οποία μπορούσε μόνο έμμεσα να φανεί όταν έπαιζε η σειρά στα 90s.”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!