Η πρώτη συλλογή Vicky x Parabita, βασίζεται σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η Βίκυ Σταυροπούλου. Την πολυμήχανη και μπριόζα γυναίκα του σήμερα που φέρνει τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγήσει τα όνειρα της, τον άνθρωπο με αυτοπεποίθηση που στέκεται γερά στα πόδια του δεν περιορίζεται από cliché και αντιστέκεται στα πρέπει. Ταυτόχρονα όμως και τη γυναίκα μητέρα με ενσυναίσθηση, χιούμορ και απλότητα.

Η νέα Capsule collection Vicky x Parabita ικανοποιεί τη βασική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας: άνεση και λειτουργικότητα με αέρα προσιτής πολυτέλειας.

Η συλλογή αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές κλειδιά κάθε γκαρνταρόμπας και συνδυάζονται με διαφορετικούς τρόπους, εξασφαλίζοντας έτσι άνετα και μοδάτα looks που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η χρωματική παλέτα κινείται σε ήπιες, ζεστές αποχρώσεις ενώ τα prints είναι εμπνευσμένα από τη φύση που τόσο αγαπά η Βίκυ. Οι υφές είναι απαλές και λείες και συνδυάζονται με χυτές αλλά και πιο εφαρμοστές γραμμές που αγκαλιάζουν γλυκά τη γυναικεία σιλουέτα και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στις καθημερινές δραστηριότητες.

Μέσα από τη συλλογή αυτή η Βίκυ μοιράζει απλόχερα χαρά και μας προτρέπει νααναγεννηθούμε, να αγαπήσουμε τη ζωή και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με δημιουργικότητα και αισιοδοξία.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.