Η τρανς ηθοποιός και influencer, Dylan Mulvaney, η οποία έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και πάνω από 10 εκατομμύρια followers στο TikTok, αποκάλυψε τα αποτελέσματα της πρόσφατης επέμβασης θηλυκοποίησης του προσώπου της.

Η Mulvaney αποκάλυψε το εντυπωσιακό νέο της πρόσωπο σε ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει, όπως η Natalie Portman στο Black Swan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Mulvaney (@dylanmulvaney)

 Μετά από μία απότομη εναλλαγή, η Mulvaney βγαίνει πίσω από μια κουρτίνα με ένα μαύρο φόρεμα και μαύρα γάντια μέχρι τον αγκώνα, που μοιάζει ακόμα περισσότερο με μια σταρ του Χόλιγουντ.

“Θεέ μου, γεια! Μου λείψατε! Ξέρετε ότι έχω ταλέντο στο να κάνω τα πράγματα δραματικά”, λέει στο βίντεο. “Αλλά είναι τόσο καλό, σωστά; Είμαι τόσο χαρούμενη! Είμαι ακόμα εγώ, σε λίγο πιο απαλή έκδοση!”

«Και ελπίζω, απλώς, όλοι οι τρανς και non-binary άνθρωποι να μπορούν να έχουν τους πόρους, για την επιβεβαίωση του φύλου που χρειάζονται, γιατί αυτό αλλάζει τη ζωή και μερικές φορές σώζει ζωές», συνεχίζει. “Σας ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, που με στηρίξατε και έχουμε τόσα πολλά να προλάβουμε! Σας αγαπώ!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Mulvaney (@dylanmulvaney)

 Η Mulvaney φαίνεται υπέροχη στο βίντεο, και επιπλέον, δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Η Mulvaney μιλούσε για την αποκάλυψη του νέου της προσώπου από τον Δεκέμβριο, όταν πήγε για χειρουργική επέμβαση με τον δρ. Harrison Lee.

Στην ανάρτησή της πριν μπει στο χειρουργείο, έγραψε ένα μήνυμα στο πρώην πρόσωπό της και έβγαλε μία τελευταία selfie με αυτό.

«Μου φέρθηκες καλά!» έγραψε. «Αν έπρεπε να ζήσουμε  μαζί για πάντα, θα τα είχαμε καταφέρει, αλλά πυροδοτούσες μια θλίψη πολύ συχνά, με την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να ταυτοστούν».

«Αναρωτιέμαι, πώς θα σε κοιτάξω σε λίγες εβδομάδες;» συνέχισε. “Προς το παρόν, είσαι ακόμα φίλη μου. Σε ευχαριστώ που άκουσες τις ανάγκες μου. Μην νιώθεις ότι απέτυχες – μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το θέμα ήμουν εγώ, δεν ήσουν εσύ.”