Η Τάνια Τσανακλίδου έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

03/06/2024
από
50 Καλοκαίρια και Χειμώνες: Η Τάνια Τσανακλίδου έρχεται την Κυριακή, 14 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Καλεσμένοι της ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μιχάλης Δέλτα & ο Κώστας Θωμαϊδής.

Η Τάνια Τσανακλίδου μια ερμηνεύτρια που έχει “σφραγίσει” με τη φωνή και την ευαισθησία της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου έρχεται την Κυριακή, 14 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου φέρνει στο σήμερα τους μουσικούς θησαυρούς της 50χρονης δισκογραφίας της στήνοντας μια γιορτή – αναδρομή με αυτά που καθόρισαν και διαμόρφωσαν την μεγάλη πορεία της.

Στην μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θα ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων. Και κάπως έτσι η περίοδος της Χούντας και της Μεταπολίτευσης, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Λεοντής θα “συνομιλήσουν επί σκηνής” με το πέρασμα από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον Μορμόλη, την Edith Piaf, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.

Σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίσει στους μυημένους αξέχαστες παραστάσεις της, θα δούμε ξανά την αγαπημένη μας Τάνια να μας παρασέρνει στον μουσικό της κόσμο με την ερμηνεία και την γοητευτική σκηνική παρουσία της.

Save the Date: 14 Ιουλίου η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μια σπάνια παράσταση με τραγούδια και αισθήματα που αξίζει να μοιραστούμε!

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες
Νίκος Παπαϊωάννου: τσέλο
Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο
Νίκος Κατσίκης: μπουζούκι
Φώτης Σιώτας: βιολί
Βασίλης Παναγιωτόπουλος: τρομπόνι – ακορντεόν
Γιώργος Δούσος: φλάουτο κλαρίνο
Γιάννης Αγγελόπουλος: ντράμς
Δημήτρης Σίντος: πλήκτρα
Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο

Διεύθυνση ορχήστρας – ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός – Μανόλης Ζαννίδης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Autocue: Αντρέας Κακουλάκης
Artwork: Πέτρος Παράσχης


Πληροφορίες:

50 Καλοκαίρια και Χειμώνες | Τάνια Τσανακλίδου
Τοποθεσία: Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ημερομηνία: Κυριακή 14 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Η προπώληση ξεκίνησε: more.com
Εισιτήρια:
Διακεκριμένη Ζώνη: 70€
Ζώνη A: 60€
Ζώνη B: 45€
Ζώνη Γ: 40€

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 30€
Ζώνη Ε: 5€ – 25€
Ζώνη ΣΤ: 5€ – 20€
Ζώνη Ζ: 15€
Δες και αυτό!