Η Reneé Rapp απάντησε σε όσα αμφισβητούν τη λεσβιακή της ταυτότητα

27/03/2024
από
Η πρωταγωνίστρια του Mean Girls, Reneé Rapp, η οποία υποδύθηκε έναν λεσβιακό ρόλο σε σκετσάκι του «Saturday Night Live» τον Ιανουάριο, ξεκαθάρισε ότι είναι πράγματι λεσβία.

Η τραγουδίστρια του «Snow Angel» και πρώην πρωταγωνίστρια του Sex Lives of College Girls είχε κάνει παλαιότερα coming out ως bi και σε τραγούδια της έλεγε ότι είχε σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες. Αλλά κατά τη διάρκεια του τμήματος «Entertainment Tonight Lip-Readers» στο «Saturday Night Live» στις 20 Ιανουαρίου, παρουσιάστηκε αδιάφορα από τον πρωταγωνιστή του «Saltburn» Jacob Elordi ως η «μικρή λεσβία ασκούμενη».

Στους δύο μήνες που πέρασαν από τότε, η Rapp άρχισε να αναφέρεται στον εαυτό της ως λεσβία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε συνεντεύξεις. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές συνέχισαν να αναρωτιούνται αν απλώς αστειεύεται.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια φαίνεται να κουράστηκε με αυτό και έτσι προχώρησε σε μια έντονη ανάρτηση στο X, απευθυνόμενη σε όσα συνεχίζουν να αμφισβητούν τη σεξουαλικότητά της. «Αν λέω ότι είμαι λεσβία, είμαι λεσβία», δήλωσε. «Και αν κάποιο λέει ότι είναι bi, είναι bi. Σας έχω βαρεθεί μάγισσες».

Μετά τη δήλωσή της, οι θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν και μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με την αμφισβήτηση της σεξουαλικότητάς τους.

«Είναι ξεκάθαρα εξαντλητικό να πρέπει να υπερασπίζεσαι αυτό που είσαι σε ανθρώπους που απλά δεν ακούνε και δεν το αποδέχονται», έγραψε ένας θαυμαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η ταυτότητά σου δεν είναι ένα θέμα συζήτησης ή κάποια θεωρία που πρέπει να διαλυθεί, είναι η βιωμένη σου πραγματικότητα, η καρδιά σου, η ψυχή σου».

Ένα άλλο άτομο είπε: «Είναι σαν να ξεχνάτε ότι οι σεξουαλικότητες μπορούν να αλλάξουν, είναι απλά ταμπέλες», ενώ ένα τρίτο πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι την ξέρουν καλύτερα από ότι ξέρει εκείνη τον εαυτό της».

Η Rapp έχει μιλήσει στο παρελθόν για στιγμές που ακόμα και η ίδια αμφισβητούσε την ταυτότητά της, ενώ είχε παραδεχτεί ότι δεν ένιωθε αρκετά κουήρ για να είναι μέλος του καστ του «Sex Lives of College Girls».

«Τηλεφώνησα σε ένα φίλο μου και έλεγε: Είμαι στρέιτ, νομίζω ότι είμαι στρέιτ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είχε πει τότε. Συμπληρώνοντας, θυμάται ότι ήξερε ότι δεν ήταν στρέιτ αλλά την φόβιζε το γεγονός ότι δεν είχε οριοθετήσει την ταυτότητά της.

Τον προηγούμενο μήνα, εμφανιζόμενη στα βραβεία Όσκαρ, η ηθοποιός ανακοίνωσε και τη σχέση της με την τραγουδίστρια Towa Bird.
Δες και αυτό!