Η Pink αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση

92
Η Pink αποκάλυψε ότι η δύσκολη παιδική της ηλικία την οδήγησε σε ένα ακόμα πιο δύσκολο μονοπάτι, καθώς παραλίγο να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση, όταν ήταν 16 ετών.

Σε μια συνέντευξη στο 60 Minutes, η τραγουδίστρια ανοίχτηκε και μίλησε για τα έντονα και δύσκολα χρόνια της εφηβείας της, η οποία δημιουργήθηκε και από την πολύπλοκη σχέση με τους γονείς της.

Όπως είπε στη δημοσιογράφο, ήταν ένα παιδί που οι άλλοι γονείς δεν το ήθελαν για φίλο του παιδιού τους.

«Ήμουν αλητάκι, και αντιδραστική. Βασικά, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου, κάθε μέρα, οι γονείς μου ούρλιαζαν, πετούσαν πράγματα, και μισούσαν ο ένας τον άλλον», μοιράστηκε.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχε με τη μητέρα της, τα πράγματα εξελίχθηκαν τόσο άσχημα, που οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, και η μητέρα της κατέληξε να πέφτει από τις σκάλες. Περιέγραψε αυτό το περιστατικό ως «το μοναδικό πράγμα που έχει μετανιώσει».

Η Pink, που το πραγματικό της όνομα είναι Alecia Beth Moore, είπε ότι μπήκε στον κόσμο των ναρκωτικών από πολύ μικρή ηλικία.

Pink, arms raised, sings into an ear-piece microphone.

«Πουλούσα ναρκωτικά, μέχρι που με πέταξαν έξω από το σπίτι. Παράτησα και το σχολείο», θυμάται.

Το 1995, την ημέρα των Ευχαριστιών, όταν η Pink ήταν μόλις 16 ετών, παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση. Αυτό ήταν όμως και το περιστατικό που την έκανε να φτιάξει τη ζωή της.

«Ήμουν σε ένα rave πάρτι και πήρα πολλά ναρκωτικά μαζί. Και μετά έχασα τις αισθήσεις μου».

Όπως απάντησε σε ερώτηση της δημοσιογράφου, όντως κόντεψε να πεθάνει.

Ωστόσο, λίγο μετά αφού σταμάτησε τα ναρκωτικά, υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία για δίσκο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Pink μίλησε για τη σημασία του να δημιουργεί ένα safe space για τους fans της στις συναυλίες της.

Pink

«Εφόσον η μαμά και η κόρη, ή ο μπαμπάς με το ροζ μπλουζάκι με την κόρη του και τις τρεις φίλες της, πέρασαν φανταστικά, ή το γκέι ζευγάρι που ήρθε μαζί και ένιωσε πολύ ασφαλές στο σόου μου επειδή κανείς δεν τους παρενόχλησε, αυτό είναι που έχει σημασία».

Η Pink έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την υποστήριξή της προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.