Η οργισμένη απάντηση της Adele σε ομοφοβικό σχόλιο

03/06/2024
από
Ένα ομοφοβικό σχόλιο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Adele, φαίνεται να προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της τραγουδίστριας.

Την ώρα της συναυλίας της στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, ένα άτομο από το κοινό φέρεται να είπε ότι «το Pride είναι χάλια» (Pride sucks). Στο άκουσμα αυτού του λοατκιφοβικού σχολίου, η Adele αντέδρασε άμεσα, καταδικάζοντας και απορρίπτοντάς το ευθέως.

«Ήρθες στο γαμημένο σόου για να πεις ότι το Pride είναι χάλια; Είσαι γαμημένα ηλίθιος; Μην είσαι τόσο γαμημένα γελοίος. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, σκάσε, εντάξει;», ακούγεται να του λέει η Adele σε βίντεο που έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με την πλειοψηφία των χρηστών να επιδοκιμάζουν τη στάση της γνωστής τραγουδίστριας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Adele εκφράζει δημόσια την υποστήριξή της προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα. Έχει φορέσει την Pride σημαία στους ώμους της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ενώ το 2016 αφιέρωσε τη συναυλία της στην Αμβέρσα του Βελγίου στα θύματα των πρόσφατων τότε πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Δες και αυτό!