Η ομιλία της στο ΤΕD και το coming out μπροστά στους συναδέρφους της

26/01/2015

Η Morgana Bailey συμμετείχε στο πρόσφατο TED@StateStreet London. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αποφάσισε να αποκαλύψει κάτι που κρατούσε κρυφό για αρκετά χρόνια

“Στο Λονδίνο, πριν από 16 χρόνια ανακάλυψα κάτι σχετικά με τον εαυτό μου που ήταν στην πραγματικότητα μοναδικό, κάτι που άλλαξε τα πάντα.

Το να κρύβεσαι είναι μια εθιστική συνήθεια και όταν το ξεκινάς, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνεις ένα βήμα μπορστά και να μιλήσεις ανοιχτά.

Στην πραγματικότητα μέχρι και σήμερα, όταν με ρωτούσαν για το θέμα της ομιλίας μου, έφτιαχνα μια ιστορία και ακόμα έκρυβα την αλήθεια σχετικά με αυτήν.

Ταιριάζει απόλυτα είναι όμως και τρομαχτικό το ότι επέστρεψα στην πόλη- 16 χρόνια μετα- και επέλεξα αυτήν τη σκηνή για να σταματήσω να κρύβομαι.

Τι έκρυβα για 16 χρόνια; Είμαι λεσβία!”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!