Η Ναταλία Γερμανού δεν πτοείται από τα σεξιστικά και φασιστικά σχόλια που δέχεται

0
445
Ένα απαράδεκτο μήνυμα δέχθηκε η Ναταλία Γερμανού στο Twitter. H ίδια, ωστόσο, το σχολίασε δημόσια στα social media, δείχνοντας μας ότι τα σεξιστικά και φασιστικά σχόλια δεν την αγγίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης στο twitter έγραψε: «Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμο. Ντροπή σου!».

Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε με τον δικό της τρόπο στο εν λόγω tweet! «Αυτό είναι ίσως από τα πιο τιμητικά tweets που έχω λάβει. Το μοιράζομαι μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ενώ σε story στο Instagram σχολίασε: «Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν»! 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!