Η Kristen Stewart και η Katy O’ Brian εκπληρώνουν τα κουήρ μας όνειρα

20/03/2024
από
Η Kristen Stewart και η Katy O’ Brian σκοπεύουν να αφυπνίσουν όλα ανεξαιρέτως τα κουήρ άτομα αυτού του κόσμου. Μετά το «Love Lies Bleeding», η νέα τους φωτογράφιση το αποδεικνύει περίτρανα.

Σε μια φωτογράφιση για το κουήρ περιοδικό Them, οι δύο πρωταγωνίστριες κάνουν «ό,τι πιο γκέι» υπάρχει – όπως έχει πει η Kristen Stewart ότι θέλει να κάνει – και επιβεβαιώνουν ότι «οι λεσβιακές ταινίες μπορούν να είναι shocking, σέξι και παράξενες».

Η φωτογράφιση συνοδεύτηκε από μια ειλικρινή συνέντευξη για τον λεσβιακό κινηματογράφο, τους παλιότερους ρόλους και τις σεξουαλικές σκηνές στο «Love Lies Bleeding».

«Αυτό που αγαπώ στην ταινία είναι ότι το queerness δεν είναι σημείο διαμάχης», λέει η O’ Brian. «Είναι το είδος ταινίας που εγώ, ως ένα κουήρ άτομο, θα ήθελα να δω – χωρίς δράμα γύρω από τη σεξουαλικότητά μου, απλά για να θαυμάσω αυτά τα απολύτως παράξενα άτομα».

Την ίδια στιγμή, η Kristen Stewart θυμάται πόσο δεν της άρεσε ο ρόλος της στο «Happiest Season», καθώς λάμβανε τόσες πολλές οδηγίες για τα μαλλιά και τα ρούχα της, που κατέληγε «ενοχλητικό», λέει.

Για τις σεξουαλικές σκηνές, και οι δύο ηθοποιοί συμφωνούν στο ότι έχουν κουραστεί με την αναπαράσταση του σεξ στις ταινίες. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι το σεξουαλικό υπόβαθρο, τα υπονοούμενα και η οικειότητα στην οθόνη. «Οι τρόποι με τους οποίους αφήνεις το άτομο με το οποίο είσαι μαζί είτε να σε κυριεύσει είτε να σε καταναλώσει», λέει η Stewart.

Πέρα από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η φωτογράφιση είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των social media.

Οι αναπολογητικά κουήρ και σέξι πόζες, η οικειότητα και το κουήρ styling έχουν κερδίσει τις καρδιές όλων των fans και ίσως και ίσως οδηγήσει στο queer awakening πολλών ατόμων.

«Σκέφτομαι αυτές τις φωτογραφίες της Kristen Stewart και της Katy O’ Bryan όλη μέρα», γράφει ένα άτομο στο X.

«Κάθε γκέι άτομο που ξέρω έχει κοινοποιήσει αυτή τη φωτογράφιση», σχολίασε ένα στο Instagram, ενώ ένα άλλο είπε: «Γιατί το αγόρι μου δεν θέλει να το δούμε στον κινηματογράφο, δεν ξέρει ότι είμαι λεσβία;».

«Τι ωραία μέρα να είσαι κουήρ», έγραψε ένα άλλο και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.
Δες και αυτό!