Η Kristen Stewart για το «Love Lies Bleeding»

07/03/2024
από
Κατά τη διάρκεια δηλώσεων στην πρεμιέρα της ταινίας «Love Lies Bleeding» (Ματωμένος Δεσμός) στο Λος Άντζελες, η Kristen Stewart μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ+ εκπροσώπηση στον κινηματογράφο, τονίζοντας ότι τα «γκέι άτομα κάνουν πολλά».

Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Rose Glass και με πρωταγωνίστριες τις Kristen Stewart και Katy O’Brian, η ταινία διηγείται μια άγρια, σουρεαλιστική και εντελώς κουήρ ιστορία, μιας διευθύντριας γυμναστηρίου στο Νέο Μεξικό ονόματι Lou (Stewart) που ερωτεύεται τη μυστηριώδη και σέξι bodybuilder Jackie (O’Brian) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80.

Αν και το «Love Lies Bleeding» περιέχει προσωπικές και συγκινητικές στιγμές μεταξύ της Lou και της Jackie, το απόλυτο χάος πυροδοτείται όταν εμπλέκονται στο ταραχώδες οικογενειακό δράμα που περιλαμβάνει την αδελφή της Lou, Beth (Jenna Malone), τον βίαιο σύζυγο της Beth, JJ (Dave Franco), και τον σκοτεινό, διεφθαρμένο πατριάρχη Lou Sr. (Ed Harris).

Το περιοδικό Out συνάντησε τη Stewart και την O’Brian στην πρεμιέρα της ταινίας στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης και οι δύο τους μίλησαν για το πώς ήταν να ζωντανεύουν αυτούς τους αξιαγάπητους αλλά τοξικούς και περίπλοκους κουήρ χαρακτήρες.

«Τα γκέι άτομα κάνουν πολλά πράγματα», δήλωσε η Stewart. «Δεν κάνουν μόνο coming out. Δεν ρίχνουν απλά αργές και παρατεταμένες ματιές το ένα στο άλλο και δεν χτενίζουν απλά τα μαλλιά τους. Αυτή η ταινία ήταν διασκεδαστική γιατί ένιωσα ότι ήμασταν όλοι σε μια παιδική χαρά και μας επιτρεπόταν να είμαστε τα παιδιά που γεννηθήκαμε, και που ως ενήλικες μπορούσαμε να παίξουμε. Ήταν μια ωραία επιστροφή στη φόρμα».

«Ο κόσμος λέει ότι πρόκειται για ένα σεξουαλικό θρίλερ. Δεν υπάρχει καν τόπο πολύ σεξ στην ταινία. Είναι αστείο γιατί πρόκειται περισσότερο για τις ιστορίες που λέμε το ένα στο άλλο και την πίστη που έχουμε το ένα στο άλλο και αυτό το είδος της άμεσης, ανεξήγητης σύνδεσης που είναι καθαρά σωματική. Αυτό είναι τόσο γκέι. Το να μην χρειάζεται να δεθούμε αποκαλύπτοντας τα τραύματα μας ή να κάνουμε οτιδήποτε από αυτά που κάνουν τον κόσμο να νιώθει καλά με τη δημιουργία μιας κουήρ ταινίας. Νιώθω ότι η ταινία προέρχεται από μια καθαρά εγωιστική επιθυμία, και αυτό είναι γαμημένα διασκεδαστικό».

«Όλος ο κόσμος είναι λίγο πολύπλοκος μέσα του», λέει η O’Brian. «Νομίζω ότι η ταινία αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη βαθιά εσωτερική αναταραχή και ακαταστασία του καθενός».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, οι δύο σταρ μιλούν για το αν είναι έτοιμες για τα χιλιάδες σχόλια στη λεσβιακή/κουήρ πλευρά του Twitter που θα έρθουν όταν ξεκινήσουν οι προβολές της ταινίας. Επίσης, αποκαλύπτουν ποιες ερωτήσεις δεν θα ήθελαν να ξανακούσουν ποτέ στις περιοδείες Τύπου, με την Kristen Stewart να λέει: «Τι θέλεις το κοινό να πάρει από αυτήν την ταινία;».
Δες και αυτό!