Η Kristen Stewart απαντάει στις ομοφοβικές αντιδράσεις

14/03/2024
από
Την καλύτερη απάντηση στα λοατκιφοβικά και σεξιστικά σχόλια, που προκάλεσε η πρόσφατη φωτογράφισή της στο περιοδικό Rolling Stone, έδωσε η Kristen Stewart.

Η πρωταγωνίστρια του Twilight πόζαρε για το εξώφυλλο καθώς προωθεί την τελευταία της ταινία, Love Lies Bleeding, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο και ένα jockstrap της Bike Athletics.

Η φωτογράφηση, πέρα από το ότι ξετρέλανε  την κουήρ πλευρά των social media, προκάλεσε και ομοφοβικά/σεξιστικά σχόλια. Καλεσμένη όμως χθες, στο The Late Show With Stephen Colbert, η Kristen Stewart αποφάσισε να αντικρούσει τα λοατκιφοβικά σχόλια.

Παρουσιάζοντας τη φωτογραφία, ο οικοδεσπότης Colbert ισχυρίστηκε ότι το CBS – το δίκτυο της εκπομπής – τους είχε συμβουλεύσει να μην δείξουν το εξώφυλλο ζωντανά στον αέρα.

«Μας ζήτησαν να μην το δείξουμε αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί, γιατί εδώ είναι το εξώφυλλο», είπε πριν δείξει τη φωτογραφία της ηθοποιού συν το jockstrap. Συνεχίζοντας, ρώτησε την ηθοποιό γιατί πιστεύει ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο προκάλεσε αντιδράσεις.

@colbertlateshow

Kristen Stewart shares the message behind her Rolling Stone cover, and offers two words for the haters. #Colbert#kristenstewartrollingstone#loveliesbleeding

♬ original sound – colbertlateshow – colbertlateshow

«Ας κρατήσουμε το κλίμα ελαφρύ», αστειεύτηκε η Kristen Stewart. «Είναι λίγο ειρωνικό γιατί νιώθω ότι έχω δει πολλές ανδρικές ηβικές τρίχες σε εξώφυλλα. Έχω δει πολλά χέρια μέσα σε παντελόνια και ξεκούμπωτα [παντελόνια]».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια κάποια ανοιχτή αναγνώριση της γυναικείας σεξουαλικότητας που έχει τη δική της βούληση με έναν τρόπο που είναι ενοχλητικός για τους ανθρώπους που είναι σεξιστές και ομοφοβικοί».

Μετά από επευφημίες από το κοινό και μια νέα προτροπή από τον Colbert, η Stewart πρόσθεσε: «Η γυναικεία σεξουαλικότητα δεν πρέπει να θέλει τίποτα άλλο εκτός από το να την έχουν. Και αυτό [το εξώφυλλο] μοιάζει να προβάλλεται με έναν τρόπο που μπορεί να είναι ενοχλητικός, αλλά… f**k you».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους φορούσε το jockstrap στο πραγματικό εξώφυλλο, η Kristen Stewart είπε: «Αν κατάφερα να περάσω όλα τα Twilight χωρίς να κάνω ποτέ εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ.

«Τώρα, θέλω να κάνω τα πιο γκέι πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας».
Δες και αυτό!