Η κουήρ ρομαντική σειρά “Smiley” ακυρώθηκε επισήμως

05/05/2023
από
Smiley
Smiley

Ακόμα μία κουήρ σειρά που ακυρώθηκε από το Netflix. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη γκέι ισπανική ρομαντική κωμωδία “Smiley”.

Το “Smiley” βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο του δημιουργού Guillem Clua, που ακολουθεί την ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών στη Βαρκελώνη, του Alex (Carlos Cuevas) και του Bruno (Miki Esparbé). Η πρώτη, και τώρα μοναδική, σεζόν έλεγε την ιστορία από το αρχικό έργο και η δεύτερη σεζόν υποτίθεται ότι θα συνέχιζε την ιστορία με ολοκαίνουργιο υλικό.

Ωστόσο, ο Clua είπε στην ισπανική πηγή ειδήσεων Aquí Catalynya ότι δεν θα υπάρξει τελικά δεύτερη σεζόν.

«Μπορώ να σας πω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν του Smiley», είπε. «Αλλά θα υπάρξουν άλλα πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή».

Είναι κρίμα που ο Clua δεν κατάφερε ποτέ να εξερευνήσει τις ιδέες που είχε για μια δεύτερη σεζόν του Smiley με το Netflix, αλλά ελπίζουμε ότι κάτι άλλο, εξίσου καλό θα έρθει σύντομα. Η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα προτάθηκε για Εξαιρετική Τηλεοπτική Σειρά με Ισπανόφωνη Σενάριο στα Βραβεία GLAAD Media 2023.

Άλλες κουήρ σειρές που έχει ακυρώσει το Netflix τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν τα Warrior Nun, I Am Not Okay With This, First Kill, The Get Down, Special, Sense8, One Day at a Time, GLOW, The Society, Q-Force, Uncoupled, και άλλα.

Με πολλές από αυτές τις σειρές, οι φανς έχουν κάνει εκστρατεία (συνήθως ανεπιτυχώς) για να λάβουν περισσότερες σεζόν είτε από το Netflix είτε από άλλο streamer, οπότε ίσως υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα για το Smiley.
Δες και αυτό!