Η κόρη του Τζόνι Ντεπ δεν νιώθει 100% straight και φωτογραφίζεται για αυτό

25/08/2015

1440464287747H κόρη του Τζόνι Ντεπ αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει για τη σεξουαλική της ταυτότητα και να δίξει την υποστήριξή της στην LGBTQI κοινότητα.

Γι αυτό τον λόγο, η Λίλι Ρόουζ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη φίλη της για το εξώφυλλο γνωστού gay περιοδικού. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο “Self Evident Truths project”, το οποίο αποσκοπεί να φωτογραφήσει 10.000 άτομα από την Αμερική, τα οποία δεν χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως 100 % straight.

Στιγμιότυπο 2015-08-25, 1.14.45 μ.μ.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!