Η Kerri Colby έφερε την ισχυρή και παιχνιδιάρικη ενέργεια της στο RuPaul’s Drag Race και τώρα ετοιμάζει τη δική της σειρά, Kerri Kares.

Η Colby μοιράζεται ότι δεν ήταν πάντα άνετη στη θηλυκότητά της. Μεγαλώνοντας στο Τέξας, σε μια ευαγγελική οικογένεια, λέει ότι “εσωτερικά αισθάνθηκε πολύ απογοητευμένη να κάνει πραγματικά περισσότερο drag”.

“Για μένα, το drag είναι μια ενέργεια.”

Ως τρανς γυναίκα η Colby ήταν, επίσης, ανοιχτή για τη μετάβασή της. Σκοπεύει να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της, “αν και δεν είναι πάντα τέλειο, πάντα αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσα πολλά που έμαθα”.

“Όλοι κάνουν μετάβαση λίγο στη ζωή τους”, λέει η Colby. “Δεν είναι απαραιτήτως ένας φυσικός μετασχηματισμός φύλου, αλλά όλοι περνούμε από μεταβάσεις, προφανώς. Αν κοιτάξετε πίσω, κάθε πενταετία της ζωής σας, ελπίζουμε ότι θα κοιτάξουμε πίσω και θα δούμε την εξέλιξη, τη βελτίωση και την αλλαγή.”

Στην εκπομπή της, Kerri Kares, η Colby συζητά σκληρά θέματα με ειδικούς επισκέπτες, όπως οι καλλιτέχνες Queens Ongina, Silky Nutmeg Ganache και Mayhem Miller. Η Colby απαντά επίσης σε ερωτήσεις από το κοινό και προσφέρει συμβουλές, τις οποίες λέει ότι ήταν ένα από τα πιο ικανοποιητικά μέρη της μαγνητοσκόπησης.

“Αρέσει πραγματικά στον κόσμο να σε βρίσκει και να συνδέεται μαζί σου, και ποτέ δεν αισθάνθηκα τόσο συνδεδεμένη και νομίζω ότι αυτό με έκανε να είμαι τόσο ανοιχτή και τόσο αυθεντική”, εξηγεί.

Η Colby προσθέτει: “Κοιτάζω τη ζωή μου ως δανεισμένη, ως κάτι που δεν μου ανήκει. Έχω περάσει τόσα πολλά πράγματα και υπήρξαν τόσα πολλά αποτελέσματα, που πραγματικά δεν είχαν κατ ‘ανάγκη νόημα για μένα… Υπήρχε πολλή μοναξιά και σπάσιμο, και ήμουν πολύ ευλογημένη και τυχερή, που βρήκα τον δρόμο μου μέσα από αυτό, έτσι θα μπορούσα να είμαι ένα παράδειγμα, ώστε να μπορέσουμε να μειώσουμε αυτόν τον πόνο που οι άνθρωποι περνούν.”

Όλα τα επεισόδια του Kerri Kares υπάρχουν αποκλειστικά στο Wow Presents Plus.