Η Julie και η Camilla καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί

07/11/2023
από
Το αγαπημένο λεσβιακό ζευγάρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Julie και Camilla Lorentzen, καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, μετά από μια αποβολή αλλά και μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι έχει καταγράψει με λεπτομέρειες τα σκαμπανεβάσματα του ταξιδιού του προς τη γονεϊκότητα, μέσα από διάφορα βίντεο στο TikTok αλλά και το Instagram. Μετά από την έντονη εγκυμοσύνη της Julie, τώρα μοιράστηκαν την όμορφη είδηση με τη δημοσίευση ασπρόμαυρων φωτογραφιών που δείχνουν την εμπειρία της Julie με τον φυσικό τοκετό.

Η λεζάντα που ακολουθεί τις φωτογραφίες γράφει «say goodbye to the bump».

https://www.instagram.com/p/CzGVBIUo2Dx/?img_index=1

Την ανάρτηση ακολούθησαν άλλες δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τη Julie και την Camilla να κρατούν το νεογέννητο μωρό στη μικρή πισίνα. «Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια αγάπη σαν αυτή», έγραψε η Julie. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερές είμαστε που μπορούμε να αποκαλούμε τους εαυτούς μας μαμάδες σου. Θα δημοσιεύσουμε αργότερα αυτήν την εβδομάδα την ιστορία της γέννας, αλλά όλα πήγαν εκπληκτικά και ήταν η πιο δυναμική εμπειρία που είχαμε ποτέ. Το μικρό μας αγόρι».

https://www.instagram.com/p/CzG8OnjowW4/?img_index=1

Το ζευγάρι καλωσόρισε το παιδί του, 11 μήνες αφού μοιράστηκε ότι η Julie βίωσε μια αποβολή κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης. Τρεις μήνες μετά όμως, ενημέρωσαν τους fans τους ότι η Julie ήταν έγκυος.

@julieevlorentzen

9 whole months of growing together❤️👶🏻 our whole world!

♬ original sound – julie

Αν και περιγράφουν τις δυσκολίες, την έλλειψη ύπνου και το άγχος των πρώτων ημερών, οι δυο τους φαίνονται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CzQwXXdIeY0/

Όπως έγραψαν σε story στο Instagram, έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν το όνομα και το πρόσωπο του μωρού, καθώς θέλουν να το προστατεύσουν από τη δημοσιότητα.
Δες και αυτό!