Η Hunter Schafer αποκάλυψε ότι ήταν σε σχέση με τη Rosalía

03/04/2024
από
Η σταρ του Euphoria Hunter Schafer επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με το είδος της σχέσης που είχε με την Ισπανίδα ποπ σταρ Rosalía.

Η Schafer, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes», δήλωσε στο GQ ότι το ζευγάρι είχε ρομαντική σχέση το 2019 και ότι εξακολουθεί να θεωρεί τη Rosalía «οικογένεια».

Αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έβγαιναν για περίπου πέντε μήνες, η Schafer είπε ότι υπήρχαν «τόσες πολλές εικασίες» σχετικά με τη σχέση, που δεν ήξερε αν έπρεπε να επιβεβαιώσει ή όχι τις φήμες.

«Ένα μέρος του εαυτού μας θέλει απλά να τελειώνει με αυτό, και μετά ένα άλλο μέρος είναι σαν [να λέει]: “Δεν αφορά κανέναν”», δήλωσε η ηθοποιός.

Τώρα, ωστόσο, «είναι κάτι που χαίρομαι να μοιραστώ και νομίζω ότι και εκείνη αισθάνεται έτσι».

Η Schafer δήλωσε ότι εξακολουθεί να έχει μια «όμορφη φιλία» με την Ισπανίδα τραγουδοποιό – η οποία έχει ηχογραφήσει με ονόματα όπως η Billie Eilish και η Bad Bunny – και ότι παραμένει «οικογένεια, ό,τι κι αν συμβεί».

Η πρωταγωνίστρια μίλησε επίσης για το αίσθημα «ευθύνης» που νιώθει ως τρανς ηθοποιός που υποδύεται ένα νεαρό τρανς χαρακτήρα στο Euphoria, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θέλει να κάνει την ταυτότητά της το «επίκεντρο» της καριέρας της.

«Δούλεψα τόσο σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι, πέρασα αυτά τα πραγματικά δύσκολα σημεία της φυλομετάβασής μου και τώρα θέλω απλώς να είμαι ένα κορίτσι και να προχωρήσω επιτέλους», είπε.

«Ξέρω ότι είμαι ένα από τα πιο διάσημα τρανς άτομα στα μέσα ενημέρωσης αυτή τη στιγμή, και αισθάνομαι μια αίσθηση ευθύνης, και ίσως και λίγη ενοχή, που δεν ήμουν περισσότερο εκπρόσωπος.

«Αλλά, τελικά, πιστεύω ότι το φέρνω στο επίκεντρο σε αυτό που κάνω θα μου επιτρέψει να πάω πιο μακριά. Και πιστεύω ότι το να προχωρήσω περισσότερο και να κάνω φοβερά s**t, προς το συμφέρον του “κινήματος”, θα είναι πολύ πιο χρήσιμο από το να μιλάω γι’ αυτό όλη την ώρα».

Η Schafer θα εμφανιστεί στη συνέχεια στο πλευρό της Emma Stone και του Willem Dafoe στην ταινία Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου.
Δες και αυτό!