Οι επώνυμες γυμνές φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου (μέρος 1ο)

16/02/2016

Άλλοτε εσκεμμένα, άλλοτε κατά λάθος ο κόσμος του διαδικτύου αντίκρισε τη γυμνή εκδοχή αρκετών γνωστών προσωπικοτήτων μέσα από τα social media. Ας θυμηθούμε κάποιες απ’ αυτές.

Το ατύχημα τoυ Lenny Kravitz

Μια ατυχής ενδυματολογική επιλογή (σε συναυλία του στη Σουηδία), καθώς και ένα βαθύ κάθισμα, είχαν ως αποτελέσμα τα φανούν τα απόκρυφα σημεία του τραγουδιστή.

https://youtu.be/ClByhvdCQoE

Η πίσω όψη του Ashley Parker Angel

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ashley Parker Angel γιόρταζε τον διαγωνισμό “100 Days of Fitness” με μια γυμνή φωτογραφία.

Στιγμιότυπο 2016-02-16, 6.35.10 μμ

John Legend… Αχ αυτή η γυναίκα μου!

Η γυναίκα του διάσημου τραγουδιστή είπε να μοιραστεί με τον κόσμο τι βλέπει κάθε φορά που κοιτάζει τον άνδρα της από πίσω.

Ο ποδοσφαιριστής με το κωδικό όνομα bigwhitecock20

Φαίνεται ότι ο χρήστης  bigwhitecock20 στο Tumblr που αρέσκεται στο να ανεβάζει φωτογραφίες με τα πλούσια προσόντα του, ταυτίζεται απόλυτα με γνωστό νεαρό βρετανό ποδοσφαιριστή.

Ο παλαιστής και το κλεμμένο κινητό

Αρκετές ΝSFW φωτογραφίες του παλαιστή Seth Rollins είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την κλοπή του κινητού του.

tumblr_njkdwgjn961s65t9oo2_1280

Όταν ο Justin Bieber πήγε στα Μπόρα Μπόρα

Όταν πήγε στα Μπόρα Μπόρα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός. Μάλλον δεν πρόσεξε τον παπαράτσι.

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής παίζει…  back

O Ashley Cain απλώς λατρεύει να αναεβάζει φωτογραφίες τις πίσω πλευράς του εαυτού του.

Ο Gus Kenworthy κατακτά το Instagram

Αγαπάμε τον Gus Kenworthy, αγαπάμε και τις φωτογραφίες του στο Ιnstagram.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!