Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo έρχεται στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον από τις 26 Απριλίου, για 12 μόνο παραστάσεις από την Θεατρική Ομάδα 2510.

Η Φρίντα Κάλο είναι, ίσως, από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναικείες μορφές. Το πρόσωπό της, πλέον, το βλέπουμε παντού. Παραμένει όμως, ουσιαστικά, άγνωστη. Μέσα στους πίνακές της, η αποτύπωση του προσωπικού της πόνου, σωματικού και ψυχικού, φαίνεται να εκφράζει τα αιώνια τραύματα της γυναικείας διαδρομής.

Δίπλα τους ο ερωτισμός της, η αντισυμβατική της ζωή, σαν ένα προ-μεταμοντέρνο βιωμένο μανιφέστο. Η Φρίντα Κάλο ζωντανεύει στο μοναδικό, ίσως, περιβάλλον-τοπόσημο της πόλης, στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μπάγκειον, εκεί που, την ίδια ακριβώς περίοδο με τη Φρίντα, στο στέκι του Καφέ – Σαντάν, γεννιέται μια ολόκληρη καλλιτεχνική γενιά (ο Λαπαθιώτης, ο Βάρναλης, ο Ρίτσος, ο Ουράνης, ο Τσαρούχης, ο Τερζάκης, και τόσοι άλλοι). Είναι λες και ο ίδιος ο χώρος αφηγείται.

Μια συγκλονιστική παράσταση, μια μοναδική, πολύπλευρη, εμπειρία. Ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά και μια ματιά στο παρόν, καθώς η πραγματική Τέχνη είναι πάντα σύγχρονη.

Συντελεστές:
Κείμενο -Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Β. Σκηνοθέτη: Ανθή Χριστοθανοπούλου
Ερμηνεύουν: Χαρά Νικολάου, Τάσος Ράπτης
Χορογραφία: Αναστάσης Σβάρνας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ανδρέας Ζαφείρης
Φωτογραφίες – Trailer: Mamalena Mpoi
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ελευθερία Σακαρέλη
Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα 2510


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ (Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα)
Ημερομηνίες: Από 26 Απριλίου έως Πέμπτη 1 Ιουνίου
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη: 21.00
Διάρκεια: 75 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 12€ | Μειωμένο, Ανέργων, ΑΜΕΑ: 8€
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6975535197, 6955540755, 6955445130

Facebook: Θέατρο 2510 | Θεατρική Ομάδα 2510
Instagram: theater2510