Η Φραντζέσκα του «Bridgerton» θα ξεκινήσει μια λεσβιακή σχέση στην τέταρτη σεζόν

14/06/2024
από
Η Φραντζέσκα Μπρίτζερτον θα ξεκινήσει μια λεσβιακή σχέση στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, όπως αποκάλυψε η παραγωγός Τζες Μπράουνελ.

Ακολουθούν σπόιλερ για το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του «Bridgerton».

Οι θαυμαστές της σειράς παρακολουθούσαν με αγωνία τι θα γίνει με τα ρομαντικά ενδιαφέροντα της Χάνα Ντοντ, καθώς το νεότερο μέλος της οικογένειας δεν είχε βρει κάποιο άτομο. Κάποια στιγμή, οι τηλεθεατές είχαν πειστεί ότι ήταν asexual.  

Τελικά βρήκε τον έρωτα με τον Τζον Στίρλινγκ στην τρίτη σεζόν, παρά το γεγονός ότι εκμυστηρεύτηκε στη Βάιολετ ότι προσπαθεί ακόμα να ανακαλύψει τον εαυτό της. Τώρα, η Μπράουνελ δήλωσε ότι η Φραντσέσκα θα βρει πραγματικά τον εαυτό της στην επόμενη σεζόν – καθώς θα ερωτευτεί την ξαδέρφη του Τζον, τη Μικέλα.

Τι συνέβη με τη Φραντσέσκα και τη Μικέλα στο τέλος της τρίτης σεζόν;

Στο τέλος της τρίτης σεζόν, οι τηλεθεατές είδαν τη Φραντζέσκα να συστήνεται στην ξαδέλφη του νέου συζύγου της Τζον, τη Μικέλα Στίρλινγκ.

Η Φραντζέσκα εμφανίστηκε αμέσως ταραγμένη και νευρική, σκοντάφτοντας στα λόγια της και πασχίζοντας να διατηρήσει την οπτική επαφή. Οι θαυμαστές της σειράς κατάλαβαν αμέσως τι συνέβαινε – αμέσως μετά την κουήρ σεξουαλική αφύπνιση του Μπένεντικτ Μπρίτζερτον, η Φραντζέσκα έπαθε τη δική της.

Οι οπαδοί των βιβλίων «Bridgerton» θα γνωρίζουν ότι η Φραντζέσκα βρίσκει την αγάπη μετά τον τραγικό θάνατο του Τζον. Φαίνεται όμως ότι η Μπράουνελ κατάφερε να «μεταφέρει» την έμφυλη ταυτότητα του ρομαντικού της ενδιαφέροντος.

Ποια είναι η Μικέλα Στίρλινγκ στα βιβλία;

Όσοι έχουν διαβάσει τα μυθιστορήματα «Bridgerton» της Τζούλια Κουίν γνωρίζουν ότι στο βιβλίο της η Φραντζέσκα ερωτεύεται έναν Μάικλ – όχι τη Μικέλα – Στίρλινγκ. Μετά τον θάνατο του Τζον, το ζευγάρι αρχίζει μια σχέση και τελικά παντρεύεται.

Αλλά ο Μπράουνελ αποκάλυψε τώρα ότι στην τηλεοπτική προσαρμογή, ο Μάικλ είναι η Μικέλα.

Είναι η Φραντσέσκα Μπρίτζερτον λεσβία;

Η Μπράουνελ δήλωσε ότι από την αρχή παρουσίασε τη Φραντσέσκα ως έναν κουήρ χαρακτήρα.

Είπε στο Glamour ότι ως κουήρ γυναίκα η ίδια, ένιωσε ότι μερικοί από τους αγώνες της Φραντσέσκα στο βιβλίο σχετίζονταν με την κουήρ εμπειρία.

«[Το βιβλίο για τη Φραντσέσκα] μιλάει πολύ για το πόσο διαφορετική αισθάνεται, και νομίζω ότι η πρόθεση της Τζούλια Κουίν είναι ότι η Φραν αισθάνεται διαφορετική επειδή είναι εσωστρεφής. Αλλά για πολλά από εμάς στην κουήρ κοινότητα, αυτή η αίσθηση του να αισθάνεσαι διαφορετικό είναι μέρος των ιστοριών μας.

«Ένιωσα ότι υπήρχε γόνιμο έδαφος θεματικά για να στραφώ προς την κατεύθυνση της αφήγησης μιας κουήρ ιστορίας.

«Υπάρχουν επίσης κάποια στοιχεία της ιστορίας της που μας επιτρέπουν να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να πούμε ένα αρκετά ευτυχισμένο τέλος για τη Φραντσέσκα και τη Μικέλα.

«Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία της ιστορίας της, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ένα ευτυχισμένο τέλος, το οποίο θέλουμε πολύ να έχουμε», δήλωσε στο Deadline.

«Όταν προσεγγίζουμε μια κουήρ ιστορία, είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαστε σε θέση να δούμε ένα κουήρ happily-ever-after και να μην το αφήσουμε να είναι κουήρ τραύμα».
Δες και αυτό!