Με το νέο της τραγούδι “We Go Down Together”, ένα ρομαντικό ντουέτο μπαλάντας με τον Khalid, η Dove Cameron είναι σχεδόν έτοιμη να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ.

Η Cameron εργάζεται για το άλμπουμ εδώ και αρκετά χρόνια, και αφού κυκλοφόρησε το viral “Boyfriend” πέρυσι, δημιούργησε μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών από ανθρώπους που γνωρίζουν τους στίχους όλων των τραγουδιών της.

Υπάρχουν πολλά κουήρ θέματα στο άλμπουμ της Cameron που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. 

«Μιλάω για στενοχώρια, αλλά και για πράγματα, όπως η απώλεια ενός γονέα σε νεαρή ηλικία, η απώλεια δύο από τους καλύτερους φίλους μου από πολύ έντονους θανάτους με τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας, διατροφικές διαταραχές, και όλα τα άλλα», είπε στο People για το άλμπουμ, «Επιτέλους βρίσκω έναν τρόπο να μιλήσω γι’ αυτά τα πράγματα με πολύ πιο ειλικρινή τρόπο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOVE (@dovecameron)

Είπε επίσης στο περιοδικό πώς νιώθει την ελευθερία να είναι ο καλύτερος εαυτός της τώρα που είναι ανοιχτά μέλος της κουήρ κοινότητας.

«Επιτρέπω στον εαυτό μου να είναι πιο ανθρώπινος στη σκηνή, αντί να είναι το μέρος που νιώθω λιγότερο ασφαλής, και πραγματικά όλα αυτά οφείλονται στην υποστήριξη που έχω από θαυμάστριες/στές και από άλλες γυναίκες στην κουήρ κοινότητα», είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOVE (@dovecameron)