Η Demi Lovato «κορόιδευε» τον εαυτό της για να «αποδείξει ότι ήταν οκ»

29/03/2021
από
Demi Lovato
Demi Lovato

Η Demi Lovato είπε ότι «κορόιδευε» τον εαυτό της, και δεσμεύτηκε με τον ηθοποιό, Max Ehrich, ως μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειάς της να «αποδείξει στον κόσμο» ότι ήταν εντάξει.

Η τραγουδίστρια άρχισε να βγαίνει με τον Ehrich τον Μάρτιο του 2020. Ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2020 και χώρισαν δύο μήνες αργότερα.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Demi Lovato είπε ότι «νοιάζεται βαθιά» για τον Ehrich, αλλά έκτοτε είδε αυτό που συνέβη ως αυτό που ήταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

«Είχα πραγματικά ξεγελάσει τον εαυτό μου, γιατί ήταν το πιο ασφαλές και αναμενόμενο πράγμα», είπε η Lovato.

Ανεξάρτητα από το αν η συγκίνηση κι ο ενθουσιασμός υπήρχαν ή όχι, είμαι πολύ ομοφυλόφιλη για να παντρευτώ έναν άνδρα τώρα.

«Προφανώς νοιαζόμουν βαθιά για το άτομο, αλλά υπήρχε κάτι μέσα μου που ήταν κάπως σα να έλεγε, «Πρέπει να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι εντάξει.» Τώρα που δεν είμαι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη και είμαι εντάξει, σκέφτομαι: «Ουάου. Δεν είναι πολύ πιο ενδυναμωτικό; Δεν είναι αυτή η ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας»

Η Demi Lovato συνειδητοποίησε ότι δε χρειάζεται να παντρευτεί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Η τραγουδίστρια του «Skyscraper» είπε επίσης ότι το μέγεθος του δαχτυλιδιού αρραβώνων της έδωσε το έναυσμα για να κάνει έναν έλεγχο πραγματικότητας.

«Το μέγεθος αυτού του δακτυλίου, το έκανε πραγματικά αληθινό. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που το έβγαλα ήμουν τύπου: «Ξέρεις τι; Είμαι καλά. Δεν το χρειάζομαι.» Απλώς δε χρειάζομαι ένα αντικείμενο στο δάχτυλό μου για να με κάνει να νιώθω ότι έχω τη ζωή μου σε τάξη και προχωράω. Μοιάζει με σταθερότητα, αλλά δε σημαίνει ότι είναι.»

Η Lovato συνέχισε να εξηγεί ότι δεν «μεγαλώνει μέσω της σταθερότητας» και ότι της αρέσει πραγματικά να ζει σε «ρευστότητα».

«Δεν είναι να το είσαι κολλημένη και στάσιμη σε ένα ιδανικό, ή μια παράδοση που μας έβαλε η πατριαρχία», είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Αλλού στη συνέντευξη, η Lovato μίλησε για τον αγώνα που αντιμετώπιζε μέχρι να αγκαλιάσει το ότι είναι κουήρ. Μετά τη σχέση της με τον Ehrich, συνειδητοποίησε ότι είναι «απλά πολύ κουήρ» για να έχει μια μακροχρόνια σχέση με έναν cis, στρέιτ άντρα.

«Ανεξάρτητα από το αν το ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση υπήρχαν ή όχι, είμαι πολύ ομοφυλόφιλη για να παντρευτώ έναν άνδρα τώρα», είπε.

«Δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει σε 10 χρόνια και δεν ξέρω αν αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, αλλά μου αρέσει να δέχομαι τον εαυτό μου.»

Πρόσθεσε: «Πάντα ήξερα ότι ήμουν εντελώς κουήρ, αλλά το έχω αγκαλιάσει πλήρως.»
Δες και αυτό!