Η Caitlyn Jenner ήθελε να γίνει η αντιπρόεδρος του Kanye West

17/07/2020
από

Η Caitlyn Jenner από ότι φαίνεται δήλωσε πως όταν έμαθε ότι ο γαμπρός της, Kanye West, είχε ανακοινώσει ότι θα έβαζε υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του να τρέξει μαζί του και να έχει την θέση της Αντιπροέδρου.

Συγκεκριμένα σε βίντεο του TNZ, φαίνεται ένας άντρας να ρωτάει την Caitlyn “Θα ψηφίσεις τον Kanye τώρα που σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος;”, με την Caitlyn να απαντάει: “Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα – ‘μπορώ να είμαι η Αντιπρόεδρος σου;’” απάντησε αστειευόμενη.

“Ιδιοφυές” απάντησε ο άντρας.

“Ναι το ξέρω – τι συνδυασμός! Θα δούμε, θα δούμε”, αποκρίθηκε η Caitlyn.

O Kanye West, ο οποίος τώρα έχει αποσύρει την υποψηφιότητα για τις αμερικάνικες εκλογές, είναι υποστηρικτής του Donald Trump, ενώ μαζί με τη δήλωσή του για την υποψηφιότητα, είχε πει ότι είναι κατά των εκτρώσεωνκαι των εμβολίων, ισχυριζόμενος ότι είναι εργαλεία της κυβέρνησης σε μια προσπάθεια της να βάλει τσιπάκια στους πολίτες.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Πολλά από τα παιδιά μας που έχουν εμβολιαστεί είναι παράλυτα… όποτε όταν λένε ότι πρόκειται να λύσουν το θέμα του COVID με εμβόλια, είμαι εξαιρετικά προβληματισμένος”.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση πάντως αν η Caitlyn το έκανε στα αλήθεια κρίνοντας από το δικό της συντηρητικό ιστορικό και την παλιότερη υποστήριξή της στον Donald Trump.
Δες και αυτό!