Κυριάκος Βελόπουλος και Caitlyn Jenner κατά του Joe Biden για την Ημέρα Τρανς Ορατότητας

01/04/2024
από
Ακροδεξιά τρολς επιτίθενται στον Joe Biden μετά τη δήλωση του για την Ημέρα Τρανς Ορατότητας, η οποία συνέπεσε τυχαία με την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών. Ανάμεσα στις αντιδράσεις και αυτές της Caitlyn Jenner και του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακήρυξε επίσημα την 31η Μαρτίου ως Ημέρα Τρανς ορατότητας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα τρανς άτομα είναι μέρος του αμερικανικού έθνους και αξίζουν τα ίδια δικαιώματα. «Είστε η Αμερική», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε τις επιθέσεις στην τρανς κοινότητα «αντιαμερικανικές».

Σε απάντηση της δήλωσης του Joe Biden, η Caitlyn Jenner έγραψε στο X: «Είμαι απολύτως αηδιασμένη που ο Joe Biden κήρυξε την πιο ιερή από τις άγιες ημέρες – ένας αυτοανακηρυγμένος ευσεβής Καθολικός – ως Ημέρα Ορατότητας των Τρανσέξουαλ. Το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να διακηρύττεται αυτή την ημέρα είναι το “ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ”».

Την ίδια άποψη φάνηκε να έχει και το δικό μας εγχώριο ακροδεξιό τρολ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Σε ανάρτησή που έκανε στον λογαριασμό του στο X έγραψε: «Εμείς είμαστε με @DonaldTNews και η #νδ #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ #πασοκ είναι με τον Μπάιντεν! Τζο Μπάιντεν και Ύβρις: Ημέρα των LGBTQI+ το Πάσχα των Καθολικών! -Ανακήρυξε την 31η Μαρτίου ως την ημέρα των τρανς.

-Οργή από Ντόναλντ Τραμπ: “Ύβρις κατά του Χριστιανισμού και των Καθολικών”. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ;».

Βέβαια, ενώ και οι δύο δηλώνουν πιστοί Χριστιανοί, βρέθηκαν «αδιάβαστοι», καθώς δεν φαίνεται να γνωρίζουν ότι το Πάσχα – και το καθολικό και το ορθόδοξο – είναι μια κινητή γιορτή. Από την άλλη, η Διεθνής Ημέρα Τρανς Ορατότητας γιορτάζεται στις 31 Μαρτίου εδώ και δεκαπέντε χρόνια!

Ωστόσο, η πλειοψηφία των σχολίων κάτω από την ανάρτηση της Caitlyn Jenner φαίνεται να την χλευάζει, να την κατακρίνει και να της προτείνει να κάνει μια απλή αναζήτηση στο Google.

«Μην χρησιμοποιείς την ηλιθιότητά σου ως όπλο με αυτόν τον τρόπο. Η 31η Μαρτίου είναι TDOV κάθε χρόνο, και το Google είναι δωρεάν», γράφει ένα άτομο.

Άλλα άτομα της θυμίζουν φωτογραφία της ίδιας να γιορτάζει την Ημέρα Τρανς Ορατότητας το 2017: «Είναι στις 31 Μαρτίου εδώ και 15 χρόνια. Και ο κόσμος στον οποίο απευθύνεστε δεν θα σας δεχτεί ποτέ.

Αυτή είσαι εσύ;».

Από την άλλη, δυστυχώς, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου δεν έχουν το ίδιο vibe, καθώς ένα από τα δύο λέει: «Το έχω πει πολλές φορές, η ΝΔ έχει αντιγράψει κατά γράμμα την ακραία αριστερή πολιτική των Obama / Biden Δημοκρατικών, της woke παράνοιας και των ανοιχτών συνόρων…».
Δες και αυτό!