Η Ayo Edebiri άφησε την εκκλησία λόγω της ομοφοβίας

23/05/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Variety, η Ayo Edebiri αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε την εκκλησία, λόγω των γκέι και μουσουλμάνων φίλων της.

Στο εξώφυλλο του Variety, η κουήρ ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τα νιάτα της, την αγάπη της για την υποκριτική και τη σχέση της με τη φήμη. Σε ένα σημείο, η Edebiri μίλησε για το πώς η μετακόμιση από τη Βοστώνη στη Νέα Υόρκη για το κολέγιο άλλαξε πολλά στον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο. Εξήγησε πώς, πριν από το κολέγιο, ανατράφηκε ως πεντηκοστιανή και συμμετείχε βαθιά στην εκκλησιαστική ζωή.

«Φοβόμουν τον θάνατο», παραδέχτηκε η Edebiri. Στο κολέγιο, όμως, πάσχιζε να συμβιβάσει τις διδασκαλίες της εκκλησίας σχετικά με το ότι όλοι οι γκέι και μουσουλμάνοι φίλοι της δεν θα πήγαιναν στον παράδεισο με τις δικές της πεποιθήσεις και συναισθήματα.

«Μου έσπαγε πραγματικά το μυαλό και μου προκαλούσε τόσο άγχος και θλίψη», εξήγησε. «Απλά έλεγα: “Χρειάζομαι ένα διάλειμμα”».

Σύμφωνα με τη νέα συνέντευξη, εξακολουθεί να κάνει αυτό το διάλειμμα – εκτός από τις περιστασιακές επισκέψεις στην εκκλησία με τους γονείς της.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη «διαμάχη» της με την Jennifer Lopez, η οποία ήταν η μουσική καλεσμένη στο Saturday Night Live, όταν εκείνη παρουσίασε το σόου για πρώτη φορά. Πίσω στο 2020, η Edebiri εμφανίστηκε σε ένα podcast και έκανε σχόλια που θεωρήθηκαν αρνητικά για την J-Lo.

Φυσικά, έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα και η Edebiri έκανε πλάκα για την υποτιθέμενη διαμάχη. «Αυτό θα ήταν σαν να τσακώνονται ο Mr. Bean και ο Mick Jagger», δήλωσε η Edebiri στο Vanity Fair. «Εγώ είμαι προφανώς ο κύριος Bean. Αυτή είναι η J.Lo!».

Η Edebiri πρόσθεσε επίσης ότι όταν ζήτησε συγγνώμη από την Lopez πριν από το σόου, η τραγουδίστρια ήταν «πολύ χαλαρή και καλή γι’ αυτό».
Δες και αυτό!