Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

1884
Με μια ανάρτηση στο Facebook απάντησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, μετά τη δημοσίευση του ομοφοβικού και χονδροφοβικού tweet από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Όπως είπε, αν και το φιλικό του περιβάλλον τον παροτρύνει να κάνει μήνυση, εκείνος δεν θα ασχοληθεί παραπάνω.

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε την ανάρτηση κακόγουστη και αναξιοπρεπή «όσον αφορά τη μητρότητα και τη γυναικεία φύση». Σκοπός του είναι να μην δώσει περισσότερη σημασία στο συγκεκριμένο θέμα, και να μην το αφήσει να του χαλάσει τις όμορφες αναμνήσεις που δημιούργησε εκείνη τη βραδιά.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκης. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διάφοροι την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα. Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω. Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα με τους φίλους μου στο Ηρώδειο».

Facebook / Σταμάτης Κραουνάκης