Η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ομοφοβία του Αχιλλέα Μπέου

09/10/2023
από
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε και εκείνος με τη σειρά του την ομοφοβική ρητορική του Αχιλλέα Μπέου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «υπάρχουν νόμοι και κανόνες του πώς θα μιλάς».

Ο παρουσιαστής επέλεξε να σχολιάσει τις έντονα ομοφοβικές δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου λέγοντας ότι: «Οι ευρωεκλογές έχουν μια ευγένεια. Υπάρχουν νόμοι, κανόνες του πώς θα μιλάς. Το αντιπαραβάλω με τη χυδαιότητα που είδαμε εδώ».

«Στην Ευρωβουλή θα είχε συλληφθεί, δεν θα είχε περάσει. Εάν δεν μας ενδιαφέρει ο πολιτισμός και η Δύση, γιατί ανήκουμε στη Δύση, ας πάμε στο ταλιμπανικό. Ας μείνουμε εδώ, όσοι θέλουν να μείνουν εδώ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σχολίασε και την μεγάλη αποχή που παρατηρήθηκε στις χθεσινές εκλογές παροτρύνοντας τον κόσμο να διορθώσει την κατάσταση στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν έχουμε τέτοια αποχή, μη διαμαρτύρονται αυτοί που δεν ψήφισαν για το τι βγάλανε. Στον δεύτερο γύρο ας πάνε όσοι είναι να το διορθώσουν, γενικότερα μιλάω».
Δες και αυτό!