Η σταρ του Real Housewives of Orange County, Alexis Bellino, μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα που παρουσιάζει στον κόσμο τον τρανς γιο της, Miles.

Η πρώην σταρ του RHOC μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί τα νέα με τις/τους followers της και μίλησε για τη φυλομετάβαση του Miles τους τελευταίους 16 μήνες.

Ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιό της κι έγραψε στη λεζάντα:

«Είχα σταματήσει να δημοσιεύω τους τελευταίους μήνες, λόγω αυτής της μετάβασης στη ζωή του Miles, αλλά τώρα είναι έτοιμος να «βγει» και να χρησιμοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα για να σταματήσει οποιοδήποτε μίσος ή αμφισβήτηση.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Bellino (@alexis_bellino)

 «Έχει βαρεθεί το misgendering και τη “σύγχυση” που παθαίνουν οι άνθρωποι, οπότε το κάνουμε ξεκάθαρο.»

Επαινώντας τη «δύναμη και το θάρρος» του, που ζει την αλήθεια του, η Bellino είπε ότι είναι «εξαιρετικά περήφανη» και ότι η αγάπη της για τον Miles δεν έχει αλλάξει.

Εξήγησε, ότι ο Miles έκανε coming out ως τρανς στην ίδια πριν από 16 μήνες και «το έκρυψε από όλους για λίγο», αλλά τώρα είναι έτοιμος να το μοιραστεί με τον κόσμο. «Ο γιος μου μπορεί να ζήσει τη ζωή του, τώρα ως ο αληθινός του εαυτός», είπε.

Η Bellino συνέχισε λέγοντας, ότι ο Miles είναι «το ίδιο παιδί με την ευγενική του καρδιά» και «είναι αρκετά γενναίος για να προχωρήσει μπροστά σε τόσο νεαρή ηλικία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Bellino (@alexis_bellino)

 Η σταρ του reality επιβεβαίωσε ότι θα διέγραφε και θα μπλοκάρει οποιοδήποτε μίσος και ζήτησε την υποστήριξη των θαυμαστριών/ών της, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. «Είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε ΟΛΟΙ ίσοι», κατέληξε.

Η ανάρτηση είχε μια συγκινητική ανταπόκριση στο Instagram, με τον κόσμο να επαινεί την Bellino για την άνευ όρων υποστήριξή της και τον Miles για τη δύναμή του σε αυτό το ταξίδι.

Η Bellino, μαζί με τα πέντε παιδιά της, εμφανίστηκε στο RHOC μεταξύ της 5ης και της 8ης σεζόν και παρόλο που υπήρχαν φήμες ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο σόου, η ίδια τα κατέρριψε όλα.

Πολλές/οί φανς της σειράς εξεπλάγησαν ευχάριστα, όταν είδαν την υποστηρικτική ανάρτηση της Bellino, δεδομένων των προηγούμενων σχολίων της στην εκπομπή. Η Bellino ήταν γνωστή ως συντηρητική χριστιανή, και είχε αμφισβητήσιμη στάση απέναντι στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Ήδη από το 2011, έκανε αμφιλεγόμενα σχόλια, ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι λεσβιών δεν ήταν σε «πραγματικό γάμο» και ότι ανήκε σε μια πίστη, που δεν πίστευε στον «γάμο ομόφυλων ζευγαριών».

Αν και ξεκαθάρισε αργότερα, σε μια ανάρτηση σε blog, ότι πιστεύει ότι «πρέπει να έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα».

Μετά το σόου, η Bellino χώρισε από τον συντηρητικό χριστιανό σύζυγό της Jim και τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον επί χρόνια σύντροφό της Andy Bohn. Ίσως αυτό να βοήθησε.