Η Abbi Jacobson και η Jodi Balfour βρήκαν την αγάπη η μία στην άλλη! Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν για πρώτη φορά τη σχέση τους στο Instagram τους, γιορτάζοντας έναν χρόνο μαζί.

«Ένας χρόνος μ’ αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο. Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο τυχερή», γράφει η Jacobson στην ανάρτησή της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που στην οποία φιλά τη Balfour στο μάγουλο.

«365 ημέρες από την καλύτερη έκπληξη της ζωής μου», δημοσίευσε η Balfour στη σελίδα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @abbijacobson

Η Balfour έκανε coming out τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια του μήνα Pride.

«Αυτήν την τελευταία μέρα του Μήνα Υπερηφάνειας, απομακρύνομαι από την αίσθηση της ανεπάρκειάς μου, τον φόβο μου να πιάσω χώρο που δεν προοριζόταν για μένα, και την ανάγκη μου να το κάνω αυτό σωστά… να πω πόσο αναμφισβήτητα απελευθερωτικό ήταν επιτέλους, να αγκαλιάσω και εξερευνήσω την queerness μου», έγραψε τότε στο Instagram της.» 

Συνέχισε, λέγοντας: «Πόσο πλημμυρισμένη νιώθω από ευγνωμοσύνη για το πόσο εύκολο ήταν για μένα να το μοιραστώ με την κοινότητά μου (έχω βαθιά επίγνωση ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι πάλεψαν για να τα καταφέρουν και πόσοι ακόμα άνθρωποι το κάνουν» να αποκτήσουν αυτήν την εμπειρία), και ότι παρόλο που μου πήρε πολύ χρόνο για να φτάσω εδώ, νιώθω σαν να επιστρέφω στον εαυτό μου με έναν τρόπο που μου ανοίγεται η ζωή. Ελπίζω να ήταν ένας χαρούμενος μήνας! Θα συνεχίσω να γιορτάζω.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodi Balfour (@jodiannebalfour)

Η Jacobson έγινε γνωστή ως μία από τις δημιουργούς και τα αστέρια της δημοφιλούς σειράς «Broad City» του Comedy Central. Έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη το 2018.

Στη συνέχεια, η Jacobson δημιουργεί και πρωταγωνιστεί σε μια ωριαία σειρά της Amazon με τίτλο: «A League of Their Own». Η νέα σειρά ακολουθήσει ένα σύνολο παικτών από το All-American Girls Professional Baseball League και «εξερευνεί τη φυλή και τη σεξουαλικότητα» με τρόπους που δεν έκανε η αρχική ταινία, σύμφωνα με αναφορές.

Εκτός από την Jacobson, το καστ περιλαμβάνει την κουήρ ηθοποιό Roberta Colidrez, τον Chanté Adams, τον D’Arcy Carden, την Gbemisola Ikumelo, την Kelly McCormack, την Priscilla Delgado, τη Molly Ephraim, την Kate Berlant και τη Melanie Field. Η (λεσβία) σκηνοθέτης Jamie Babbit (But I’m a Cheerleader) ανέλαβε την εκτελεστική παραγωγή και τη σκηνοθεσία.

Η Balfour είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καναδική σειρά «Bomb Girls» όπου έπαιξε τη κληρονόμο Gladys Witham, ενώ η ίδια πρωταγωνίστησε στις σειρές «Quarry και Rellik», καθώς και ως Jackie Kennedy σε ένα επεισόδιο του «The Crown» και στο «For All Mankind», όπου έπαιξε έναν queer χαρακτήρα.