Στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί φέτος (23/6 – 2/7) το 5ο World Pride κι εμείς σε συνεργασία με την AEGEAN σου δίνουμε την ευκαιρία να παρευρεθείς σ΄ένα απ΄τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Άμα θες, λοιπόν, να ζήσεις κι εσύ τη μοναδική αυτή εμπειρία, λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που ακολουθεί.

Οι δύο νικητές θα κερδίσουν απ΄ένα διπλό εισιτήριο (μετ΄επιστροφής), με προορισμό τη Μαδρίτη για τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ 29/06/17 – 03/07/17 καθώς και προσκλήσεις για τα κεντρικά events της διοργάνωσης.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ 

Λίγα λόγια για το φετινό World Pride

Αυτή τη φορά το Word Pride πηγαίνει στη Μαδρίτη κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και το Madrid Pride (υπεύθυνο για τη διοργάνωση) έχει αναδειχθεί, τα τελευταία χρόνια, στο μεγαλύτερο αστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη, αφού συγκεντρώνει σχεδόν 2 εκατομμύρια συμμετοχές απ΄όλο τον κόσμο.

Το World Pride είναι, όμως, κάτι περισσότερο απ΄ένα μεγάλο LGBT+ φεστιβάλ. Πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική διαμαρτυρία με κοινωνικές κι οικονομικές προεκτάσεις, που ξεπερνά τα σύνορα μιας χώρας, μεταφέροντας ένας ηχηρό μήνυμα διαφορετικότητας.

Το ραντεβού δίνεται στην Plaza de Chueca, την πλατεία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων στην Ισπανία, με πλήθος LGBT+ παραστάσεων, συναυλιών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες. Κορυφαία στιγμή, η μεγάλη παρέλαση στην Paseo del Prado, σ΄έναν απ΄τους πιο κεντρικούς δρόμος της πόλης. Περισσότερα από 40 άρματα, ομάδες και πολιτικά κόμματα θα παρελάσουν περήφανα μέχρι την Plaza de Colon, όπου μια τεράστια σκηνή θα υποδεχθεί τον κόσμο με μουσική κι ομιλίες, που αφορούν στην ελευθερία, την κοινωνική ένταξη και τη διαφορετικότητα.

Σίγουρα ένα World Pride, που κανένας δε θέλει να χάσει…


Όροι συμμετοχής Διαγωνισμού

 • Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 31/05/17 στις 23:59, ενώ οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν επίσημα απ’ τη σελίδα του antivirus την 01/06/17 και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για το δώρο τους.
 • Τα εισιτήρια παρέχονται σε θέση Economy με επιστροφή και αφορούν στις διαδρομές που καλύπτει η Aegean (point-to-point).
 • Τα εισιτήρια δεν μπορούν να αλλάξουν ημερομηνία. Σε περίπτωσή που οι νικητές δεν μπορούν τη περίοδο που προσφέρεται, θα δοθούν στον αμέσως επόμενο που θα προκύψει από τη κλήρωση.
 • Τα εισιτήρια προσφέρονται με δικαίωμα επιβεβαιωμένης θέσης (Space Confirmed) και δε μπορούν να εκδοθούν σε ανοιχτή ημερομηνία (open).
 • Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στους προορισμούς Αθήνα-Μαδρίτη, Μαδρίτη- Αθήνα και μόνο για τις ημερομηνίες 29/06/17 – 03/07/17.
 • Οι φόροι και τα τέλη αεροδρομίου (όπως αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο) συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
 • Η πραγματοποίηση της κράτησης κι έκδοσης των εισιτηρίων υπόκειται στους περιορισμούς της διαθεσιμότητας θέσεων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες ταξιδιού.
 • Η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τo τμήμα έκδοσης εισιτηρίων της Aegean.
 • Η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Ρητά συμφωνείται ότι τα προσφερόμενα εισιτήρια δεν πωλούνται, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
 • Τα εισιτήρια αφορούν σε πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την Aegean και δεν είναι δυνατή η αλλαγή αεροπορικής εταιρίας.
 • Η ευθύνη του Αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.