Γυναικοκτονία: Άνδρας πυροβόλησε την 28χρονη σύντροφό του

16/02/2024
από
Μια ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Καμινιού στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα μια 28χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις 7:30 το πρωί, ο 38χρονος γυναικοκτόνος, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να καυγαδίζει με την 28χρονη. Στη συνέχεια, ο καυγάς έγινε εντονότερος, με τον 38χρονο να καταλήγει να πυροβολεί στο κεφάλι και να δολοφονεί τη σύντροφό του.

Ο γυναικοκτόνος ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Μάλιστα, ο 38χρονος φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και να είπε: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Όπως αναφέρει το Cretalive, δεν υπήρχαν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του γυναικοκτόνου, αν και ο ίδιος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για συμπλοκές και παραβατικότητα.

Σε δηλώσεις που έκαναν κάτοικοι της περιοχής στα ΜΜΕ, ανέφεραν πως η 28χρονη ήταν έγκυος.

Εάν είστε επιζώσα/ον ενδοοικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει άτομο που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Διαφορετικά, μπορείτε να αποστείλετε mail στο [email protected]
Δες και αυτό!